Понеделник, 06 Юли 2020

Четвъртък, 17 Октомври 2019 15:48

Програмист спечели Голямата награда на „ЛУКОЙЛ Клуб“

Акцията „Впусни се в приключението!“ даде възможност на повече от 500 хиляди членове на програмата за лоялност „ЛУКОЙЛ Клуб“ да играят за над 5000 различни бонуси и награди

Веселин Пеев от София е победителят в голямата игра на бензиностанции Лукойл „Впусни се в приключението!“. Той спечели екскурзия за двама до Щутгарт с посещение на завода и музея на Порше. Номерът на неговата карта „ЛУКОЙЛ Клуб“ бе изтеглен между 11 000 редовни потребители на премиум-горивата ЕКТО.

Акцията „Впусни се в приключението!“ даде възможност на повече от 500 хиляди членове на програмата за лоялност „ЛУКОЙЛ Клуб“ да играят за над 5000 различни бонуси и награди.Тя е част от общата концепция на бензиностанции Лукойл да предлагат на лоялните си клиенти все по-качествени продукти и услуги. Сред тях водещо място заемат премиум-горивата ЕКТО с подобрени експлоатационни и екологични характеристики, които се утвърдиха на българския пазар с продуктите ЕКТО Дизел и двата вида бензини – ЕКТО Плюс и ЕКТО-100. 

Точно бензинът ЕКТО-100 донесе и Голямата награда на програмиста Веселин Пеев. «Клиент съм на ЛУКОЙЛ от много години. Отскоро съм с нов автомобил и установих, че той се чувства най-добре с бензина ЕКТО-100», сподели победителят в играта.

Девет такива зареждания в рамките на промоцията го изведоха до посещение в едно от култовите места за любителите на бързи автомобили – завода на Порше в германския град Щутгарт и музея на легендарната марка в същия град.

В четвъртък Веселин Пеев получи наградата си от директора по търговските въпроси на „Лукойл-България“ Дмитрий Флоринский.
„Днешната церемония и щастливото лице на победителя са достойният финал на поредната акция в полза на лоялните ни клиенти, проведена в рамките на програмата ни „ЛУКОЙЛ Клуб“ и серията висококачествени горива ЕКТО – отбеляза Дмитрий Флоринский. – С участието си в „ЛУКОЙЛ Клуб“, нашите клиенти получават все повече преимущества и все по-добри условия, а картата ни за лоялност се развива в крак с времето. Освен стандартната пластика, тя вече е и електронна и всеки, който пожелае, може да я носи в своя мобилен телефон чрез мобилното приложение Lukoil Club Bulgaria“. Желая на победителя успешно и интересно пътешествие, а на всички останали ще кажа: Добре дошли в ЛУКОЙЛ-Клуб, зареждайте повече и печелете повече!“

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар