Четвъртък, 28 Май 2020

Петък, 25 Октомври 2019 15:51

Йорданка Фандъкова: Вярвам в реалните усилия и силата на опита!

Предлагам конкретни решения, зад които стоят подготвени проекти с ясни срокове, заяви кандидатът за кмет на София

Гласове се купуват с празни обещания и се продават, без да се мисли за последствията. Аз вярвам в реалните усилия, в конкретните планове и в силата на опита, заяви Йорданка Фандъкова - кандидат за нов мандат като столичен кмет. По думите й подкрепата трябва да бъде заслужена, зайщото градът се променя не с думи, а с работа.

Фандъкова се обърна в социалните мрежи с ясни послания:

✔️ Предлагам конкретни решения, зад които стоят подготвени проекти с ясни срокове. Имам опит и познавам отлично града, но и знам точно какво да променя. Защото промяната не е въпрос на думи и заявки, а на реални действия.

✔️ Инвестициите в кварталите са една от належащите задачи и гарантирам допълнителни средства всяка година.

✔️ Опасно за града е разбирането на някой кандидати, че “метрото просто си се строи”. Европейската комисия не подарява пари. Лично защитавам всички големи проекти на София и гарантирам, че ще защитя средствата за новите разширения на метрото.

✔️ Аз не харесвам пребоядисването нито в политиката, нито в живота. Играта с цветовете се превръща в кич, а кичът в политиката ражда безпринципност. Това е посланието ми.

Йорданка Фандъкова благодари за подкрепата от групата на ЕНП в Комитета на регионите на Европейския съюз, както и за общата работа за по-високо качество на живот в нашите градове.

Медия

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 25 Октомври 2019 15:51
  София с 350 яхти, 87 самолета и 80 джета

  1008 трактора са със софийски номера. Половината от регистрираните коли са над 20-годишни

 • Петък, 25 Октомври 2019 15:51
  Битумът се разтекъл, понеже... бил поставян през нощта

  „Всеки гражданин, който констатира повреда в гумите на автомобила си, може да извади протокол от застраховател, който ще предявим към фирмата изпълнител“, уверява Фандъкова

 • Петък, 25 Октомври 2019 15:51
  От 7 май възстановяват "синя" и "зелена" зона в София

  От четвъртък, 7 май възстановяваме работата на "синя" и "зелена" зона, едновременно с това започваме поетапно да нормализираме графиците на градския транспорт. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, предаде БГНЕС.

Оставете коментар