Неделя, 29 Март 2020

Понеделник, 23 Март 2020 15:52

Опозицията на Корнелия Нинова в БСП изскочи като вирус, изявява се в любимите медии на Борисов и ГЕРБ!

Вижте кои са любимците на Борисов

Само в рамките на няколко часа 2-ма от най-видните опозиционери на лидера на БСП Корнелия Нинова, изскочиха като заразен вирус от страниците на медии известни с близките си отношения с премиера Бойко Борисов и партията му ГЕРБ.

Пръв по БНТ се изяви „вечният кандидат“ за председателския пост в Столетницата Красимир Янков. „Словото“ и нападките му срещу лидера на червената партия пък, веднага бяха препечатани от известен проправителствен сайт. Въпросната медия, която единствено и само величае министър-председателя Борисов с охота се включи в атаката срещу Нинова, като очевидно симпатизира на Янков.

В излиянията си пред медийните платформи на управляващите, „кандидатът на Бойко Борисов“ за лидер на БСП, както шеговито наричат Янков в централата на „Позитано“ 22, обвини Корнелия Нинова за всички народни неволи и посочи, че едва ли не, тя е виновна за кризата с „коронавируса“.

Веднага след него, отново на страниците на въпросната проправителствена медия, изскочи друго лице на епидемията за власт в соцпарията, Атанас Мерджанов. Депутатът, който бе първоначално любимец на Жан Виденов, но го предаде за да иде в прегръдките на Георги Първанов, като после предаде и него за да стане любимец на Сергей Станишев, пък обвини цялата парламентарна група на БСП в неадекватност.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Не е тайна, че както Янков, така и Мерджанов от години вече мечтаят да се върнат на „бял кон“ в ръководството на БСП, откъдето след решение на партийните членове бяха пратени в 3-та глуха. От тогава и двамата не са се спряли да плюят по лидера Корнелия Нинова, като за целта ползват единствено проправителствени медии и такива близки до сърцето на Бойко Борисов, от чиято тиха подкрепа се ползват и двамата.

Други две видни фигури от „опозицията“ на Нинова в БСП са свинефермера Георги Гергов, който в момента е разследван от главния прокурор Иван Гешев за приватизацията на Пловдивския панаир, както и ръководителят на БСП – Варна Борислав Гуцанов за когото цяла България знае, че е замесен в най-различни незаконни афери с баш най-видните бандити на Варна.

Всеки момент може да очаквате, че и те двамата, ще вземат думата в някоя от любимите информационни медии на Борисов.

Източник: vestnik.eu

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 23 Март 2020 15:52
  Нинова: Настояваме управляващите да обявят мерки в подкрепа на българските общини

  Поздравявам кметовете, които въвеждат социални мерки

 • Понеделник, 23 Март 2020 15:52
 • Понеделник, 23 Март 2020 15:52
  Борисов разкритикува НАТО, че не е имало готовност за бактериологична война. Има пари за три месеца, 81 държави са поискали финансова помощ от МВФ

  Светът е в изключително тежко положение, такава криза никой не си спомня. Сега основен въпрос е колко ще продължи кризата – светът има пари за около три месеца, а ако продължи повече, вече нямаме отговор как да разположим парите във времето. Истински се моля да издържим три месеца с тези пари. Това каза премиерът Бойко Борисов по време на брифинг в Министерски съвет. Той добави, че можем да теглим нов дълг, но на този етап не му иска да задлъжняват поколенията след нас.

  Борисов разкритикува НАТО, че не е имало готовност за бактериологична война. И запита - ако е било така, сега Пактът трябваше да извади от резерва защитни облекла поне. "Аз искам да питам и колегите от НАТО, където правим големи вноски за защита, за киберзащита или пазим се от дронове, купуваме, милиарди харчим за въоръжение, ние нямаме ли планове на НАТО за бактеоролигична война? Какви са ни били разчетите, ако стане такава, и тя е много по-реално... Много обичам да им задавам въпроси и аз на по-големите. Сериозно мълчание по този въпрос", каза Борисов за заседанието на Европейския съвет, където е повдигнал темата.

Оставете коментар