Понеделник, 10 Август 2020

Сряда, 17 Юни 2020 15:16

Адвокат по делото КТБ е заразен с коронавирус

Един от адвокатите по мегаделото КТБ е с коронавирус, съобщи „24 часа“.

Това стана ясно по време на заседанието, което се провежда в Специализирания съд. Защитникът е от упълномощените представители на подсъдимите, а не служебен адвокат.

Той е в изолация от поне 2 седмици. Днешното заседание по КТБ е първо от февруари насам. То започна с разпит на бившия изпълнителен директор Орлин Русев. Той обясни, че отговарял за главната каса на банката и по негово време не е имало липси.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Но проверките ги правил по документи. Освен това на главната каса се е извършвал вътрешен и външен одит. Всичко се докладвало на Цветан Василев. В началото на заседанието адвокатът на бившия собственик на КТБ Константин Симеонов поиска до края на извънредната епидемиологична обстановка заседания да не се провеждат, но съдия Вержиния Петрова обясни, че залата се дезинфекцира редовно.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 17 Юни 2020 15:16
  Министърката на туризма и туроператори обсъждали да се манипулират данните за епидемията в България?

  След като Германия препоръча да не се ходи във Варна заради резкия скок на заразените там, властта обмисля "промени в методологията за отчитане на случаите на COVID-19"

 • Сряда, 17 Юни 2020 15:16
  134 положителни проби за коронавирус при 3612 PCR теста, починали са трима

  Броят на потвърдените случаи на коронавирус в България отново намаля като абсолютно число, но като процент леко се увеличи.

 • Сряда, 17 Юни 2020 15:16
  Имунолог: Преболедувалите коронавирус изграждат имунитет

  Доц. Снежина Михайлова посъветва хората да се ваксинират за грип и да пият витамини

  Преболедувалите коронавирус изграждат имунитет. Не е ясно обаче за колко време. Това заяви в ефира на Нова телевизия имунологът в УМБАЛ „Александровска“ доц. Снежина Михайлова. По думите й стресът влияе на имунната система.

  „Последният месец действително има увеличение на броя на тестваните. Прави впечатление, че се обхващат все по-големи групи от населението. Разболяват се повече млади хора, защото те повече пътуват, срещат се с много хора, откакто част от забраните паднаха”, каза още специалистът. Тя посъветва хората да се ваксинират за грип и да пият витамини.

  „Не мога да кажа какво би се случило, ако човек се зарази едновременно с коронавирус и обикновен грип. Тепърва ще проучваме”, категорична е Михайлова.

Оставете коментар