Сряда, 23 Септември 2020

Петък, 31 Юли 2020 17:22

Иван Гешев: Доволен съм от решението на Конституционния съд за имунитета на Радев

 Главният прокурор е при разбита нарколаборатория в Ямбол

 

Разбиха голяма нарколаборатория в Ямбол, разположена на три етажа ... 

„Разкрита е една от най-големите нарколаборатории, изключително добре оборудвана, много внушителна. Колегите са положи много работа.“ Това, заяви главният прокурор Иван Гешев, който пристигна в Ямбол с директора на Националната полиция Николай Хаджиев.

Припомняме, че голяма нарколаборатория в Ямбол беше разбита при операция на прокуратурата полицията. На три етажа в бившата сграда на „Топлофикация – Ямбол” е бил изграден пълен цикъл за отглеждане, обработка и пакетиране на марихуана. Открити са над 2000 конопени растения, над 1000 литра препарати, използвани за обработката им, както и над 20 кг готова за пласиране изсушена тревна маса - марихуана.

„Доволен съм от решението на Конституционния съд“, каза още Иван Гешев по повод огласеното вчера решение на конституционните съдии за имунитета на президента и вицепрезидента.

„Отговорено е на всички зададени въпроси. С решението си Конституционният съд казва и показва, че прокуратурата спазила и продължава да спазва законите на Република България", коментира главният прокурор.

„Съгласен съм с президента Радев, че конституционните решения не се коментират, а се прилагат. Благодаря на Конституционния съд, че отговори на въпросите, които зададох. Стана ясно, че наистина са имали нужда от тълкуване. Стана ясно, че прокуратурата е спазвала и ще продължи да спазва законите на Република България“, заяви Гешев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар