Четвъртък, 09 Юли 2020

Вторник, 15 Ноември 2016 19:58

Главният архитект на София Здравко Здравков e човекът издал разрешителното за строежа на сградата в градинката на Младост

В официално писмо кметът на столицата Йорданка Фъндъкова подчерта, че поставянето на заграждения на въпросното място е провокация към ГЕРБ, а по случая в момента тече ревизия

Няма да подавам оставка и с мен не са водени подобни разговори. Това каза пред журналисти кмета на София Йорданка Фъндъкова. Тя изрази остро недоволство от факта, че въпреки че е водила раговори с главния архитект на столицата Здравко Здравков, да се спре строежа в градинката на квартал Младост, там са поставени заградителни пана за строеж.

В настоящата ситуация приемам това като провокация и искам да отбележа,че със Здравков се бяхме договорили, че там към момента нищо няма да се строи, каза още кмета на София.

В същото време обаче стана ясно, че на мястото на въпросната градинка в квартал Младост бъдещия строител все пак е поставил заграждения. Днес на място се бяха събрали десетки жители на квартала за да изразят недоволство от подготвения строеж.

BIG5.BG

Оставете коментар