Понеделник, 26 Август 2019
Сряда, 28 Февруари 2018 13:18

Вижте аутокюто на Андрей Ковачев!

Тайната за гладката реч на евродепутата от ГЕРБ са листите, които си реди зад камерата, докато декламира посланията си от Брюксел.

 

Ако си мислите, че речите на Андрей Ковачев са толкова перфектни, защото ги е научил предварително, се оказва, че грешите. Евродепутатът направи запис-обръщение на английски език и си го сложи на лист хартия словото зад камерата в Брюксел, докато пиарът на ГЕРБ в Белгия Владислав Велев го снимаше. След като видя, че журналист на BIG5 засне комичната ситуация отстрани Андрей Ковачев вдигна скандал на пиарите си за това, че не са му осигурили защитен кордон срещу нагли журналисти, които вероятно в неговата глава искат да дискредитират този елитарен ГЕРБ-продукт, наречен „Ковачев“

Политикът пък изглежда по-скоро като ученик на рецитал за 24-и май. В ерата на технологиите и на еврокомисарката ни Мария Габриел, която отговаря за развитието им, Ковачев буквално ни върна в епохата на Тодор Живков, когато Тато четеше речите си от листи, които свидетели разказват, че ги е държал министър-председателят му Гриша Филипов.

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 28 Февруари 2018 13:18
  Всички групи в ЕП се обявиха против пазарлъците за подялба на висшите постове в ЕС

  Европейският парламент обсъди днес решенията, приети от Европейския съвет за разпределението на висшите длъжности в ЕС

 • Сряда, 28 Февруари 2018 13:18
  ГЕРБ посрещна с възторг и гайди Вебер и Борисов

  "Арена Армеец" събра актива на управляващите за централно предизборно събитие. Вебер ни обеща влизане в Шенген, а Борисов – нов автозавод

 • Сряда, 28 Февруари 2018 13:18
  Андрей Ковачев чете опорки и речи от аутокю

  Евродепутатинът от ГЕРБ Андрей Ковачев, юрнал се в надпреварата към ЕП и на тези избори, предпочита да си чете речите или опорните точки, спуснати от партийните пиар спецове. Това стана ясно още миналата година, когато BIG5 изненадващо за партията на управляващото мнозинство успя да снима в Брюксел как Ковачев чете речта си от аутокю, докато пиарът го снима.

  В днешния дебат по БиТиВи със Станишев дали Ковачев отново е ползвал опорки от аутокю, питат се паметливи наши читатели, проследили телевизионния двубой между двамата.

   Защото беше очевидно, че представителят на ГЕРБ избягва влизането в директен спор по конкретни теми с опонента си от БСП, а се придържа към основните партийни тези, т.о. опорни точки.

  Така лидерът на ПЕС коментира темата с националистическите и антиевропейските партии, които се очаква да имат солидно присъствие в следващия Европейски парламент. Според него няма да има националистическо цунами, но левите и зелените партии трябва да се обединят, за да променят посоката, в която върви Европа, а тя е наляво. През последните години десните наложиха политика на затягане на коланите, припомни той и определи като един от основните проблеми на политиката на ЕНП именно орязването на разходите. „Търсейки изход на икономическата криза те казаха, че това е държавният дълг, а причината е спекулативния капитализъм, който взриви ситуацията. ЕНП каза, че всяка държава трябва да ореже своите разходи, но това стана толкова насилствено, че се разкъса социалната им тъкан както в Испания, където имаше 50% младежка безработица“, посочи Станишев.

Оставете коментар