Петък, 10 Юли 2020

Сряда, 11 Юли 2018 18:08

Медиите виновни на патриотите за разваления телефон в коалицията им

Социалният зам.-министър Султанка Петрова е поискала Комисията за борба с корупцията и конфликт на интереси да я провери. Това заяви зам.-председателят на ВМРО Искрен Веселинов пред БТВ. Той посъветвал Петрова да изчисти името си, след като се оказа, че фирма на нейни близки охранява парламента.

Веселинов е категоричен, че партията му ще застане зад зам.-министъра. Той подчерта, че фирмата, с която се свързва семейството ѝ е малка и в нея работят около 30 души. Тя охранявала ремонтите и следяла не толкова да не се открадне нещо от бившия партиен дом, а да не станат къси съединения и пожар... Той обясни, че мъжът на Султанка Петрова е бивш полицай и се занимава с охранителна дейност.

По повод скандалите в "Обединените патриоти" за закона за горивата, Веселинов обясни, че явно Волен Сидеров не е бил разбран и някои медии са разтълкували погрешно думите му. Депутатът подчерта, че лидерът на "Атака" не е коментирал постигнато споразумение по конкретния закон, а че са изчистени някои теми, но не е посочил точно кои. В крайна сметка, отново журналистите са големият проблем на шепа депутати, които нямат време да си звъннат по телефоните и да се разберат, вместо да занимават с вътешните си партийни драми всички. 

Оставете коментар