Сряда, 08 Юли 2020

Четвъртък, 16 Август 2018 07:33

Дъждовно лято за Гери-Никол - нито концерт на Бузлуджа, нито празник на Варна

Гери-Никол е една от певиците, които буквално могат да пишат лятото дъждовно откъм участия. Певицата трябваше да пее на празника на град Варна вчера. Програмата и зарята обаче бяха отменени от общината заради изчезналите деца на вълнолома. 

Припомняме, че изпълнителката на "Яката дупара" пое ангажимент да забавлява младежите на БСП на Бузлуджа. В последния момент обаче отказа да пее за социалистите и трябваше да плаща компенсации. Причината беше прословутият празник на Варна. Никол и баща ѝ обяснили пред партията, че от общината са им казали да избира между участието на Бузлуджа и празника на морската столица. В крайна сметка певицата остана известна с участието си пред Айфеловата кула, където се кълчеше със своя приятелка, а дори световните медии писаха, че заради проявите си пред паметника са я арестували, което тя упорито отричаше. 

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 16 Август 2018 07:33
  Васко Кръпката пред BIG5: С Бойко народът залитна към мутрясване, чалгарясване и момичета, които се обличат като проститутки в шести клас! Не познавам Волен и не знам какво е Гери Никол

  Не искам да виждам волен Сидеров на барабани. Ако има музикален талант, може да му помогне в политиката. Моето ниво е доста по-високо, затова не гледам Слави и не ме вълнува какво говори по мой адрес. Той прави посттекезесарско шоу. Отварям си клуб за блус, за да спра чалгата в София, каза пред BIG5 блусарят. 

 • Четвъртък, 16 Август 2018 07:33
  Скандално: Волен завлякъл дъщерята на Ваня Щерева в мазе, за да й свири на барабани!

  Мила, дъщерята на Ваня Щерева, разказа скандална история. Преди да стане въргалът в НАТФИЗ, Волен Сидеров я е завлякъл в мазе, където репетирал. "Първо не знаех, че е той, но после видях запалка на "Атака" и разбрах, че не съм се объркала. Там имаше импровизирано студио. Освен Сидеров беше и китарист, когото не познавах. Беше вечерта. Посвириха ми. Ако бях по-известна, сигурно и аз щях да имам клипче със Сидеров като Гери Никол", каза още Мила. След това обаче в НАТФИЗ останала разочарована, защото при нахлуването на атакиста със свои съпартийци я е обидил грубо. Припомняме, че на пети май Волен Сидеров се изяви на сватбата на младата Инес и влезе в комбина с изпълнителката на "яката дупара" Гери Никол. Депутатът запретна ръкави и седна на барабаните за да посвири рок. Излагацията беше на ул. "Московска" 15, на метри от кметството. 

 • Четвъртък, 16 Август 2018 07:33
  Волен стана музикант на "яката дупара", гаврят се с Guns N`Roses (Видео)

  Нов дует изгря на родната сцена. Волен Сидеров тръгна да свири по сватби с "яката дупара" Гери Никол. Вижте как двамата се подиграват с Guns N`Roses! Аксел Роуз би получил инфаркт, ако изгледа бездарните имитатори. 

Оставете коментар