Сряда, 12 Август 2020

Неделя, 29 Септември 2019 16:41

Сидеров: За три месеца ще ликвидирам престъпността в София

Спирам гей-парада и решавам проблема със задръстванията, категоричен е кандидатът за кмет на АТАКА

София изисква управление със здрава ръка. Това заяви кандидатът за кмет на столицата и лидер на АТАКА Волен Сидеров в сутрешния блок на една от водещите телевизии. „Трябва ред и сигурност, защото разбрах, че вилнеят 40-50 банди за битови кражби, а край училищата има наркодилъри, които спокойно си продават стоката. Това може да бъде пресечено със създаването на истинска общинска полиция. Цялата тази престъпност мога да я ликвидирам за три месеца”, категоричен бе Сидеров.

Попитан как е решил да се включи в надпреварата за кметския стол, Сидеров уточни: „Подтикнаха ме мои колеги и хора от сферите на културата и спорта, които казаха, че е време мъж да застане на този пост, за да спре гей-парадите, които ни дразнят. Такава демонстрация е излишна и вредна. Тя е проводник на джендър-философията, която не се възприема от българската народопсихология.”

Сидеров акцентира, че в неговата програма за управление на града е заложено намаляване цената и безплатни часове за синята и зелената зона. „Колкото повече зони правиш, толкова повече тормозиш хората”, коментира той.

Относно задръстванията в столицата кандидатът за кмет от АТАКА заяви, че разполага с експерти, които да изготвят и приложат концепция за справяне с проблема. Той даде за пример Виена, която е сходна по големина и население със София, но задръстванията не са като в столицата ни. Сидеров е на мнение, че в рамките на половин година може да се урегулира цялостната пътна схема на София, за да се облекчи чувствително трафикът.

На въпрос за чистотата на столицата кандидатът за кмет посочи друг негов приоритет за прекратяване на поръчките за стотици милиони за почистване и ремонти. „Това ще се изпълнява от общински фирми. В момента частни фирми прибират голям процент от общинския бюджет, а реално изпълнението е лошо”, посочи той.

Сидеров ще развали и договора за „Софийска вода”, за да не плащат софиянци 20 пъти по-скъпа услуга.

В понеделник от 11 часа АТАКА ще обяви кандидатите си за районни кметове и общински съветници. В листата на партията за София има хора с високи постижения в спорта, бизнеса, обществени фигури и действащ районен кмет. „Ще представя много силна листа. Издигаме 8 районни кметове, като единият е действащ в момента – на „Младост”. Има нови лица, които решиха да се включат в листата на АТАКА. Това показва, че има нова фаза в мисленето на хората, че чрез партията може да наложиш граждански идеи”, обнадежден е партийният лидер и кандидат за кмет.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 29 Септември 2019 16:41
  АТАКА: Да не допускаме Ердоган да превърне храма „Света София” в джамия

  Партия АТАКА внася проект за решение в парламента относно указа на турския президент Реджеп Ердоган да превърне православния храм „Света София“ в Цариград от музей в джамия.

 • Неделя, 29 Септември 2019 16:41
  Активист на ГЕРБ опита да мине с джипа си върху протестиращи

  Кандидатът за кмет на Кресна от ГЕРБ на местните избори през 2019 г. Милчо Караджов отказал да се съобрази с протестиращите, блокирали вчера движението в града, и направил опит да премине през тях с автомобила си. До тежък инцидент не се стигнало благодарение на полицията, която успяла да го спре. Това разказа във фейсбук профила си един от потърпевшите Стефан Делиов.

 • Неделя, 29 Септември 2019 16:41
  Статуя на Христос във Флорида бе обезглавена

  „Това е атака срещу Църквата. Това е не само частна собственост, но и нещо свято“, заяви говорителка на епархията в Маями

Оставете коментар