Сряда, 08 Юли 2020

Петък, 31 Януари 2020 10:45

Хилейки се абсурдно Цеката обикаля ТВ студиата, за да плюе по Васил Божков

"Знам, ако се върна какво ще ме направят – ще ме държат 8 месеца в ареста, ще ме обработват психологически, накрая на осмия месец ще ми измислят и повдигнат ново обвинение.", описа Божков схемата, по която действа традиционно прокуратурата в България

Цветомир Найденов – Цеката, тази сутрин дефилира от студио в студио, от bTV, където обяви Васил Божков за „сериен изнасилвач“, набързо запали колата и цъфна в … студиото на Нова телевизия, където пък минути преди това водещите разговаряха с Васил Божков

Божков изрече: „Той в студиото ли влиза? Оставете ме на телефона, за да го репликирам“, на което водещите обаче смутолевиха – аааа, после ще ви потърсим. И, разбира се, не го потърсиха.

Цеката, като един нов прокурорски свидетел „Ваклин“, твърде странно ментално, хилейки се, обяви Божков за „сериен изнасилвач“ и „поръчител на убийства“. Той знаел, видите ли.

Преди него по Нова тв Васил Божков каза, че това, че „дължи половин милиард“ на държавата е злостна пропаганда от страна на прокуратурата: „Компанията е внесла 500 млн., внесла ги е в хазната, не може да се смята механично. Гешев да не бърка наказателното право с търговското право! Давал съм по 10 000 лв. ден рушвет? Това е пропаганда и крайно време е да престанат! Защо аз съм виновният, когато съм си платил всяка стотинка?!“

Божков каза още, че засега не може да си обясни защо изведнъж държавата го е нападнала, благодарение на „бръщолевянията на някои хора“, визирайки Найденови – Цеките.

„Не му прави чест на Гешев да ме свързва с някакви криминални типове. Знам, ако се върна какво ще ме направят – ще ме държат 8 месеца в ареста, ще ме обработват психологически, накрая на осмия месец ще ми измислят и повдигнат ново обвинение…“ описа Божков схемата, по която действа традиционно прокуратурата в България.

„Предявили обвинения на служебен адвокат, аз малолетен ли съм, те може да ме осъдят така без да разбера… Ограбиха картините, сега ще ограбят колекцията, закараха картините някъде…Може ли да унищожиш такова културно наследство, нямат нито начин да го транспортират, нито да го съхраняват, събирал съм го, някои от артефактите са изнесени нелегално от България и аз съм ги върнал…“, каза още Божков.

„Проблемът на България е, че една сила се задържа повече от 10 години на власт“, заяви Васил Божков.

След Божков в студиото Цветомир Найденов – Цеката заяви, че Божков бил „сериен изнасилвач“ и изнасилвал жените по тоалетните. Цеката познавал три такива, ама се запознал с тях, след като подал сигнал в прокуратурата.

Естествено, Домусчиева телевизия не пусна Васил Божков по телефона, за да репликира Цеката за твърденията му, че е „сериен изнасилвач“. Това не влиза в сценария.

Източник: Afera.bg

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар