Понеделник, 26 Август 2019
Няма следа от двамата затворници, които избягаха в Стара Загора в събота. Те са обявени за общонационално издирване.
Испанската полиция е установила периметър за охрана с ширина 250 метра на един от най-популярните плажове в Барселона
200 млн. лева нов дълг под формата на държавни ценни книжа се очаква да бъде поет от правителството.
Те протестираха заради площадки за съхряване на битови отпадъци
Продължава издирването на двамата молдовци, които вчера избягаха от затворническо общежитие в Стара Загора. Лицата са пуснати за общонационално издирване.
Правителството изпълни своя ангажимент и осигури на Министерство на отбраната 82,5 млн. лв за ремонт на самолетите Су-25. Това съобщи премиерът Бойко Борисов на личния си профил във Фейсбук.
Екозаводът край Шишманци ще продължи работата си, но се забранява директното изхвърляне на отпадъци на депото. Там трябва да се увеличи запръставянето.
Стихията е трудна за овладяване
На 24 август, събота, държавният глава Румен Радев ще участва в тържественото отбелязване на 142 години от Шипченската епопея през Руско-турската освободителна война от 1877-1878 г. Това съобщиха от прессекретариата…
Министърът на финансите Владислав Горанов коментира пред журналисти как ще бъде заплатена глобата на НАП, която ще бъде в милионен размер, предаде Novini.bg.
„Измишльотина” е, че България иска да получи ресор „Земеделие” в новата Европейска комисия, като нашата страна всъщност ще се бори да има еврокомисар в сферата на високите технологии и куберсигурността.
Страница 1 от 219