Сряда, 21 Август 2019
Четвъртък, 14 Февруари 2019 14:13

Проф. Людмил Георгиев: Над 2,5 милиона души са напуснали страната за 10 години, вината е на управляващите

Такава демографска катастрофа българската държава не познава, заяви политическият психолог пред БНР

"Такава трагедия държавата не е изживявала, не може да няма скандали при такова невежо управление", каза в интервю за 12+3" на националното радио проф. Людмил Георгиев - политически психолог, преподавател в СУ "Климент Охридски".

Такава демографска катастрофа българската държава не познава - над два милиона и половина души са напуснали страната за десет години. Вината за това е на управляващите, подчерта проф. Георгиев.

Напрежението се натрупва с години, в един момент парата ще излезе от тенджерата. Но проблемът е, че българският народ до такава степен е свикнал с мизерията, че предпочита не да се изправи срещу цялата тази идиотщина, а да търси начин за оцеляване в чужбина. Това ще доведе до момент, в който след десетина години ще е под въпрос българското мнозинство, смята проф. Георгиев.

Според него "управляващата коалиция се клати, откакто съществува. Що се отнася конкретно до поредната идея на Красимир Каракачанов за интеграция на ромите, пиарите са го посъветвали да акцентира върху проблема, за да се забрави аферата с паспортите."

Проф. Людмил Георгиев прогнозира, че "Обединените патриоти" няма да излязат от коалицията, докато не приключи животът ѝ защото повече няма да имат шанс.

Той окачестви като абсурден отказа на ГЕРБ да сменят състава на ЦИК.

Не може да има 6 800 000 избиратели при 7 000 000 граждани. Около 1 300 000 хиляди гласа са фантоми. Има тотално фалшифициране на всички избори през последните 10 години, допълни проф. Георгиев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар