Сряда, 26 Юни 2019
Сряда, 20 Март 2019 12:26

Драгомир Стойнев: Цветанов е обладан от българските социалисти

Цялата пленарна зала се занимава с БСП, защото тя ще е победителка на изборите, категоричен е депутатът


„Ще присъстваме в зала след провеждане на избори, когато бъдат избрани хора, които не възпроизвеждат хаос, а мислят за просперитета на държавата.“ Това заяви от трибуната на парламента заместник-председателят на парламентарната група на БСП Драгомир Стойнев по време на дебата за избора на ръководство на ЦИК.

„Това, което виждам, е обладаването на Цветан Цветанов от българските социалисти. Мога да заявя следното - г-н Цветанов, вие сте обладан от това, което се случва при нас. Чест за всяка една политическа сила е да има толкова много политици и да има дебат за мястото на тези политици. Силно се надявам, че и при вас ще има такъв дебат, за съжаление не съм убеден, че ще се случи. При вас кандидатите за изборите се спускат", каза още Стойнев.

„Цялата пленарна зала се занимава с БСП. Това е нормално, защото БСП ще бъде победителката на следващите избори. Ще ви поканим на наш конгрес. Да дойдете, да заповядате. В крайна сметка голяма част от вас са бивши членове. Г-н Цветанов говореше за приемственост. При нас също има приемственост. Странно как стана приемственост от ваша страна. Или през цялото време сте го ползвали, или просто нямате кадърни и компетентни хора“, допълни заместник-председателят на ПГ на БСП.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар