Понеделник, 22 Април 2019
Сряда, 20 Март 2019 14:54

Марешки очарован от ГЕРБ, "Воля" остава в парламента

Аптекарският бос се кле, че няма сделка между двете партии, а той нищо не получавал в замяна

След среща с ГЕРБ лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки се размечта как в едно бъдещо мнозинство партията му управлява заедно с ГЕРБ. Той вече осъзнал, че хората на Борисов и Цветанов са големи експерти, след като седнали да му разяснят управленската си програма и това, което били изпълнили от нея, стана ясно от негово изявление след рандевуто.

Аптекарският бос, който се изживява като "златният пръст" в Народното събрание, постанови: ВОЛЯ остава в парламента! И не забави благодарностите си към управляващата партия.

"Непознавайки тяхната програма, можеше да вземем необосновани решения, които да навредят, в крайна сметка, на държавата", оправда оставането си в пленарната зала той.

Не било присъщо на депутатите от партията му да се явяват "като едни политически брокери или комарджии", додаде той. Това било най-лесното, но водело до хаос и безвремие. "Ние не виждаме основание да не подкрепяме добрите неща, които до голяма степен съвпадат и с нашите виждания", уточни бизнесменът, пренебрегвайки, че до онзи ден бълваше огън и жупел срещу новите си партньори.

Марешки се закле: нямало сделка между двете партии, а той не получавал нищо срещу оставането си в парламента. "Навярно се чудите и как така има такава партия, която нищо не иска! Знам, че това е нестандартно, време е да свиквате", обърна се към медиите той. И патетично завърши, гледайки Цетан Цветанов в очите: "ГЕРБ заслужават да бъдат подкрепяни!"

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 20 Март 2019 14:54
  Корнелия Нинова: Предупреждението за пълзящата диктатура е безсмислица

  Според лидера на БСП ГЕРБ са отчуждили България от европейските и от българските ценности и са ни лишили от човешко достойнство

 • Сряда, 20 Март 2019 14:54
  Борисов: Инвестираме в образованието, защото БСП разчитат на необразованите хора и късата памет

  За другата година сме планирали 360 млн. за увеличение на учителските заплати, заяви премиерът Бойко Борисов по време на отчитането на гражданския диалог „Европа в нашия дом“.

  Вече всички деца имат шкафчета в училища. Ние сме единствените в Европа, които имаме Wifi във всяко едно училище, похвали се Борисов.

  „На Вълчев съм възложил да проверят състоянието на училищните автобуси и може там да разчита на още 20 млн. лв., и толкова за интерактивност“, добави премиерът. По думите му в природните науки обаче изоставаме.

  „Никога не е правено такива паркове и градини, направихме добри паркове, за има къде да се събрат БСП. Днес гледам са се изтъпанили на Южния парк. Те ни връщат във времето на Третата коалиция“, коментира Бойко Борисов.

  „Инвестираме в образованието, защото те разчитат на къса памет и нискообразовани хора. Те - премиерът тогава, първата дама тогава, изгонената зам.-министърка за корупция“, уточни той.

  „Аз излизам и казвам, оставка за това и това. Ние не разбрахме тогава какво стана. Тези хора говорят, но ние нямаме един спрян фонд, една спряна програма. Ние нямаме един спрян фонд, те издигат манипулация за предизборната си кампания“, уточни премиерът.

  „Тези сега в Южния парк ни плашат. Ама хич не ни е страх от тях. Ние грешим, което показва, че не сме идеални“, допълни още лидерът на ГЕРБ.

 • Сряда, 20 Март 2019 14:54
  Георги Харизанов: ГЕРБ се намира в най-ниската си точка към момента

  Странен е призивът на Борисов за обединение срещу „пълзящата диктатура“, коментира политическият анализатор

Оставете коментар