Събота, 08 Август 2020

Вторник, 09 Април 2019 15:42

ВМРО с цел за двама евродепутати

Партията на Каракачанов ще се яви самостоятелно на евровота

От ВМРО се надяват на двама евродепутати. Те влизат в битката подготвени. Такъв коментар направи депутатът от ВМРО Юлиан Ангелов преди да регистрират партията за предстоящите европейски избори в Централната избирателна комисия (ЦИК).

ВМРО се регистрира самостоятелно за евроизборите с водач Ангел Джабазки, като воеводите са събрали над 6000 подписа.

Целта пред партията е патриотизмът, традициите и българщината да бъдат достойно представени в Европейския парламент, с което българските национални интереси да бъдат защитени.

"Готови сме за битката, влизаме смело и се надяваме, че ще покажат нещо ново и българско, което през последните 30 години липсва в българската политика", подчерта Юлиан Ангелов.

Заместник-председателят на ВМРО Искрен Веселинов допълни, че са търсили до последно единството да се явят заедно с малката коалиция заедно на европейските избори, но сега вече искат да покажат, че могат да обединят патриотично мислещите хора. „Имаме амбиция да обединим патриотично мислещите хора, след като не успяхме да обединим патриотичните партии. Тази кауза е добра и смятам, че ще получим подкрепа”, посочи той.

За днешната регистрация от ВМРО внесоха над 6 000 подписа и обявиха, че всяка подкрепа за партията и нейните кандидати ще считат за „добре дошла". В следващите дни предстои да бъде представена и пълната листа на партията.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар