Понеделник, 26 Август 2019
Вторник, 14 Май 2019 08:58

Каракачанов: За първи път български евродепутат в лицето на г-н Джамбазки попадна в топ 10 по активност

Ислямът иска да завладее света, а евробюрократите ни занимават с тоалетните за третия пол, посочи лидерът на ВМРО

Г-н Джамбазки показа какво трябва да се прави в Европейския парламент през последните пет години. Това каза в предаването "Лице в лице" по БТВ вицепремиерът, министър на отбраната и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов.


За първи път български евродепутат в лицето на г-н Джамбазки попадна в топ 10 по активност. Българското правителство беше сигнализирано именно от г-н Джамбазки, че Франция и Германия ни кроят номер с пакета "Мобилност". В Европейския парламент нямаме нужда от квоти, да си играем на леви и десни. Каузите на г-н Джамбазки, които ние тук подкрепяхме, трябва да продължат. Не може да ни е безразлично по какъв път ще тръгне Европа, защото докато радикалният ислям правеше атентати в Европа, бюрократите в Брюксел се занимаваха с въпроса какви да са тоалетните за третия пол, заяви Каракачанов.

Ние разбираме Европейския съюз като Европа на нациите или Европа на отечествата. Крайните либерали смятат, че те имат световното право да ни налагат възгледите си – по пътя, по който Европа защитава своите интереси или по път, по който я бутат голяма част от европейските бюрократи, на своето обезличаване. Когато ислямът не крие своето намерение да завладее света, европейските бюрократи ни занимават с въпросите за кривите краставици и тоалетните за третия пол, посочи лидерът на ВМРО.

Той посочи, че е за обща европейска армия. По думите му обаче такава армия не може да бъде създадена от днес за утре. Ако това тръгне да се прави само, за да кажем И ние имаме свое НАТО, не виждам смисъл. Но ако Европейският съюз трябва да организира своя структура, която да защитава своите граници, включително и по море – да. Тази идея е добра, но различните европейски държави я разбират различно, коментира Красимир Каракачанов.

Той съобщи още, че е предложил концепцията за ромите да бъде вкарана в Министерски съвет след евроизборите.

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 14 Май 2019 08:58
  Лидерът на ”Атака”: Симеонов и Каракачанов ще извиват ръцете на Борисов под диктовката на Цветанов

  Симеонов не веднъж е посочвал, че Цветанов трябва да е премиер, сподели Волен Сидеров

 • Вторник, 14 Май 2019 08:58
  ВМРО започва обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация при престъпления

  От ВМРО искат премахване на съкратеното съдебно следствие, което намалява с една трета присъдите при тежки престъпления. Това става ясно от разпространена до медиите позиция на партията, „която идва след поредното брутално престъпление, извършено от човек, който не се вписва в нормите на нормалното съвременно българско общество”.

  Става дума за пребитото до смърт и изнасилено седемгодишно момиченце в сливенското село Сотиря, за което е обвинен 21-годишен мъж. 

  От ВМРО са категорични, че неизбежната отбрана също трябва да бъде внедрена в наказателната юриспруденция максимално бързо.

  От партията започват обществено обсъждане на идеята за химическа кастрация в престъпления като изнасилвания, блудства и други сексуални посегателства - практика, която отдавна се прилага в други държави. 

  Публикуваме пълния текст на позицията на ВМРО:

 • Вторник, 14 Май 2019 08:58
  Случаят в Сотиря показва, че концепцията за несоциализираните общности, трябва да бъде приета

  Красимир Каракачанов преди повече от половин година предложи за обсъждане и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския (ромския) етнос в Република България и мерките за реализацията им

Оставете коментар