Сряда, 19 Февруари 2020

Неделя, 02 Юни 2019 19:51

Сидеров: Давам награда, ако някой докаже моя клевета срещу Каракачанов в кампанията

Не го поздравих в изборната нощ, защото трябваше да поздравя една измама, каза лидерът на “Атака”

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров предлага награда на всеки , който намери негово клеветящо или обидно изказване по време на предизборната кампания спрямо Красимир Каракачанов или Ангел Джамбазки . Това той каза в предаването "Неделник" по Алфа ТВ, а повод бяха поредицата от жални медийни изявления на ВМРО, че “Атака” ги е нападала между 26 април и 24 май.

"Обявявам награда от 1000 лв. за този, който намери мое изявление, което е нападка. Ние не нападаме ВМРО. Ние посочваме конкретни факти ", категоричен бе Сидеров.

Председателят на ПГ на ОП коментира и оплакването на Каракачанов, че не му се е обадил да го поздрави в изборната нощ . "Няма как да се обадя, за да поздравя една измама. Няма как да поздравя един вот, който съм убеден, че не е спечелен по честен начин ", заяви Сидеров.

Лидерът на “Атака” призова ръководството на ГЕРБ да обърнат внимание дали може да имат за партньор партия , която използва укорими методи за постигане на определен изборен резултат .

Той припомни, че лидерът на ГЕРБ заяви в една от казионните телевизии , че любимият му политик извън неговата партия е Джамбазки .

"Подозирам някакъв сговор между ГЕРБ и ВМРО за превземане на патриотичната ниша ", каза Сидеров и заключи: Едно е да искаш, друго е да можеш, трето - да го постигнеш.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 02 Юни 2019 19:51
  АТАКА внесе промени в НК да няма давност за приватизацията

  АТАКА предлага промени в Наказателния кодекс за отпадане давността за престъпления, извършени от високопоставени длъжностни лица. В това число влизат приватизационните и концесионните сделки от началото на прехода. „По този начин се надяваме, че правоприлагащите органи ефективно ще могат да си свършат работата”, каза зам.-председателят и депутат от АТАКА Десислав Чуколов на брифинг в Народното събрание.

 • Неделя, 02 Юни 2019 19:51
  За по-честни избори, или пак мижи да те лажем

  Уважаеми читатели, минаха местните избори, зададоха се парламентарните и в разните точки на властта пак се заговори за Изборния кодекс. Според едните изборите били ОК, ама можело да станат още по ОК, а според другите хич не са ОК и трябва много работи да се променят, за да станат ОК. Заговори се, че не само корекции трябват на кодекса, ама да се напише изцяло нов.

 • Неделя, 02 Юни 2019 19:51
  Прокуратурата погна Красимир Каракачанов

  Лидерът на ВМРО е разследван за милиони покрай далаверата с раздаването на българско гражданство.

  Специализираната прокуратура започна тотална проверка срещу министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Сензационната новина Alarma.bg научи от свои хора по върха на държавното обвинение.

  Проверката е по сигнал до бившия вече главен прокурор Сотир Цацаров, тъй като е подаден още през 2019 година.

  Прокурорската преписка е под №1470/2019 на Специализираната прокуратура. Сигналът е изключително сериозен, тъй като по него вече работят и инспектори от КПКОНПИ. Става дума за фалшифициране на документи за издаването на българско гражданство на чужденци.

  Грандиозният скандал разтърси България в началото на 2019-а и касае далавера с търговия с наши паспорти за чужди граждани. Става дума за фалшифициране на близо 40 000 лични документа, издадени през последните пет години на лица предимно от Македония. Предполага се, че става дума за продължила с години корупционна практика.

Оставете коментар