Петък, 20 Септември 2019
Неделя, 02 Юни 2019 19:51

Сидеров: Давам награда, ако някой докаже моя клевета срещу Каракачанов в кампанията

Не го поздравих в изборната нощ, защото трябваше да поздравя една измама, каза лидерът на “Атака”

Лидерът на “Атака” Волен Сидеров предлага награда на всеки , който намери негово клеветящо или обидно изказване по време на предизборната кампания спрямо Красимир Каракачанов или Ангел Джамбазки . Това той каза в предаването "Неделник" по Алфа ТВ, а повод бяха поредицата от жални медийни изявления на ВМРО, че “Атака” ги е нападала между 26 април и 24 май.

"Обявявам награда от 1000 лв. за този, който намери мое изявление, което е нападка. Ние не нападаме ВМРО. Ние посочваме конкретни факти ", категоричен бе Сидеров.

Председателят на ПГ на ОП коментира и оплакването на Каракачанов, че не му се е обадил да го поздрави в изборната нощ . "Няма как да се обадя, за да поздравя една измама. Няма как да поздравя един вот, който съм убеден, че не е спечелен по честен начин ", заяви Сидеров.

Лидерът на “Атака” призова ръководството на ГЕРБ да обърнат внимание дали може да имат за партньор партия , която използва укорими методи за постигане на определен изборен резултат .

Той припомни, че лидерът на ГЕРБ заяви в една от казионните телевизии , че любимият му политик извън неговата партия е Джамбазки .

"Подозирам някакъв сговор между ГЕРБ и ВМРО за превземане на патриотичната ниша ", каза Сидеров и заключи: Едно е да искаш, друго е да можеш, трето - да го постигнеш.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар