Понеделник, 16 Септември 2019
Вторник, 20 Август 2019 11:56

Стефан Данаилов е приет в болница (допълнена)

Нинова: Написаното за здравословното му състояние е преувеличено

 

Бившият министър на културата и народен артист Стефан Данаилов е приет в бургаската многопрофилна болница „Бургасмед”, съобщи Нова ТВ. Той е настанен в ортопедичното отделение.

По неофициална информация има фрактура на тазобедрена кост, която е получил вероятно вследствие на падане. 

Любимият български артист е бил транспортиран с линейка от хотел в Приморско.

Час по-късно лидерът на БСП Корнелия Нинова написа във Фейсбук: "Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено. Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане. Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки."

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 20 Август 2019 11:56
  Стефан Данаилов: Харесвам Фандъкова, но винаги съм гласувал против нея

  Относно Мая Манолова Данаилов коментира, че би било опасно да не подкара по схемата Фандъкова-Борисов”. Според него тя трябва по свой начин да решава проблемите.

 • Вторник, 20 Август 2019 11:56
  Нов случай на изнасилено дете в село Сотиря

  За вероятен случай на блудство с дете в сливенското село Сотиря съобщи БНР късно през нощта срещу събота.

  Момиченцето е на възраст между 7 и 8 години, прието е в болница в Сливен без опасност за живота. Не е ясно коя болница е дала потвърждение, защото в областния град лечебните заведения са няколко.

  В полицията са задържани мъж на около 60 годишна възраст и момче на 14 г. Те също са от Сотиря. Новината е потвърдена за БНР и от кмета на селото Димчо Георгиев. В официалния сайт на община Сливен пък са налични единствено стационарните телефони на служителите, които в късните нощни часове няма как да отговарят на позвънявания.

  Малко по-рано потребител във Фейсбук провокира шок и ужас с детайли, които никак не се връзват с известното досега. Той съобщи за изнасилено и убито от двама клошари 5-годишно момиченце, които били натъпкали парцали и чорапи в гърлото му. Минути по-късно същият уточни, че детето е на 7 години.

 • Вторник, 20 Август 2019 11:56
  Стефан Данаилов: Връщам се на сцената! Ако падна духом, по-добре да си вървя!

  "Аз съм в такъв етап, в който живея с любовта на хората. Ще ти кажа защо. Аз играя на сцената и то доста спектакли в много части на България. Аз усещам и виждам какво е отношението на тези хора към мен, чувствата, които питаят.

Оставете коментар