Сряда, 03 Юни 2020

Неделя, 15 Септември 2019 10:45

Весела Лечева: Управлението на ГЕРБ в общините носи само негативи и пропуснати ползи

"Няма как НС на БСП да не подкрепи решението на БСП-София за кандидатурата на Мая Манолова, защото заявихме, че ще заложим на личности, които събират широка обществена подкрепа и доказали, че могат да защитават каузи и политики".

Това заяви зам.-прeдседателят на ПГ на "БСП за България" и член на ИБ на БСП Весела Лечева пред БТВ. Тя добави, че Мая Манолова е един изключително енергичен човек, който умее да фокусира вниманието на обществото върху болезнени и проблемни теми и успява да решава проблеми, ангажирайки и институциите. 

Лечева каза още, че БСП е първата партия, която излиза пред българите със своя предизборна платформа. Тя коментира, че платформата  е изготвяна на базата да стотици срещи с българските граждани и анализ- от какво имат нужда жителите на всяко населено място, община и регион.

"Идеите и предложенията ни са много ясно разписани в нашата визия за управление. Ние даваме и свободата на всяка една общинска организация на БСП да избере своите коалиционни партньори с едно единственото условие- без ГЕРБ. Защото в последните 10 години управлението на ГЕРБ носи само негативи и пропуснати ползи", коментира още Весела Лечева.  

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Във Велико Търново изградихме широка лява коалиция и се обръщаме към всеки, който иска промяна на модела на управление", каза още Весела Лечева, която е и кандидат за кмет старата столица. 

Тя добави, че общината има огромен потенциал и възможности. "Трябва да имаш ясна визия, широк кръгозор и размах на управленец, за да можеш да развиваш града и общината. В последните 10 години, въпреки средствата отпуснати от ЕС, Велико Търново не успя да се възползва от възможностите, които има", заяви зам.-председателят на ПГ на левицата

Весела Лечева коментира и последните скандали, разразили се в страната и заяви, че периодичното провокиране на скандали като т. нар. шпионска афера, цели единствено управляващите да се задържат на власт. "Това е вредно и деструктивно. Да управляваш държава, всявайки страх у хората, е много далеч от демократичните устои, които България има", заключи Весела Лечева. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар