Вторник, 02 Юни 2020

Неделя, 15 Септември 2019 14:47

Катастрофа с кортежа на Цвета Караянчева, транспортират я с хеликоптер за лечение в София

Председателят на Народното събрание Цвета Караянчева е претърпяла пътен инцидент в участъка Шумен – Силистра, предава Нова тв.

Телевизията пояснява, че тя е със счупени ключица и два прешлена.

Сигналът за инцидента е подаден малко след 10.30 часа днес.

По първоначални данни на главен път Шумен–Силистра, на около 150 м след разклона за село Върбак, 31 – годишна водачка на лек автомобил при ляв завой навлязла в опесъчен участък, губи контрол над колата и се ударя в насрещно движещ се лек автомобил. В него се е возила Цвета Караянчева. От НСО потвърдиха пред NOVA, че има пътен инцидент с тяхна кола.

Според ивформация на бТВ в момента транспортират Караянчева с хеликоптер за преглед и лечение в София. Данните са, че тя е в добро общо състояние.

За да избегне челния сблъсък, шофьорът от първата кола в кортежа, в която е била Караянчева, е направил маневра, с която е завъртял автомобила така, че ударът да бъде страничен.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Официалната информация на МВР гласи:

Трима души са пострадали при катастрофа на пътя Шумен - Силистра. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигналът е подаден малко след 10.30 часа днес.

По първоначални данни на главен път Шумен – Силистра на около 150 м след разклона за село Върбак 31-годишната водачка на лек автомобил „АУДИ А4“ на ляв завой навлязла в опесъчен участък, загубила контрол над колата и се ударила в насрещно движещ се лек автомобил.

За преглед в болница са транспортирани трима души. Водачите са изпробвани за алкохол, пробите са отрицателни. Работата по изясняване на причините за пътния инцидент продължава.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар