Петък, 29 Май 2020

Четвъртък, 03 Октомври 2019 11:12

Тодор Славков: Много секс има в тази предизборна кампания! Лошото е, че със секс този град няма да го оправим, само нас ще продължат да ни оправят!

Игнатов от ДБ ходил на среща с хората от кв.Лозенец по повод сградата на Артекс. "Независимата" дама от Кюстендил, също ходила там. Да им се чуди човек на неосведомеността! Що се срещате с хората бе?! Ако имате проблеми с Артекс, звъннете на Цветанов, той е човекът!

А иначе, да, висока е сградата, хвърля сянка, не е приятно. Затова навремето дядо ми небостъргачите не ги признаваше. Именно заради сянката. Е, и лошите архитекти барабар с наглите кметове не ги "бръснеше", а директно ги пращаше на излет в Софийския. Или ги държеше три седмици прави. Под Японската камбана в Симеоново.

Другите двама пък, Джамбазки и Сидеров, увлечени в сексуалната си афера и спорът, кой точно е Моника Люински и кой Клинтън, не спряха да се обарват. Засега само с думи, но скоро очаквам да ги видя и гушнати по Мария Луиза. Но те го заслужават, нали са метро, а не като мен ретро.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Най ме кефи старата кметица Фандъкова. След Софиянски, който бе известен, като "усмихнатото лице на управлението", учителката го играе "смиреното лице на управлението" - благ поглед, евтина рокличка, и тротинетка под мишница. Човек би решил, че й пука за вас.

Абе, накратко искам да кажа, че много секс има в тази кампания бе! И ДБ-ъто може да го потвърди, и онази с изправената коса от Кюстендил, и двамата тайландци (на тези в Банкок щяха да им издигнат паметник - единия с маша в ръка, а другия с дамски превръзки), и Фънди тротонетката, също. Лошото е, че със секс този град няма да го оправим. Само нас ще продължат да ни оправят. А на мен не ми харесва. Дано и вие мислите като мен. И ако е така, то вече ви казах - нема да е лошо, изберете Тошо!

източник: Тодор Славков, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар