Сряда, 20 Ноември 2019
Неделя, 20 Октомври 2019 13:34

Нинова в Дунавци: Кметствата трябва да имат самостоятелен бюджет от общините

Дойдох във вашето малко населено място Дунавци, за да ви дам кураж, че не сте забравени

С тези думи се обърна към жителите на града, разположен близо зо Виден, лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

"Всеки българин, където и да живее, има еднакви права на живот, на здравеопазване, на работа и доходи. Нашият кандидат за кмет е председател на Националното сдружение на кметове на кметства. Заедно с тях от години се борим кметствата да имат самостоятелен бюджет, а да не зависят от решенията на кмета на общината. Така и вие ще сте защитени и осигурени", заяви още лидерът на БСП.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:34
  Корнелия Нинова: Увеличихте цената на водата за хората, но вместо инвестиции – легени

  Причината е десетте години безхаберие на правителството на Борисов и безсилието днес

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:34
  Нинова: Няма да подавам оставка. В една демократична партия разногласията се решават с гласуване и с мнозинство. Промяната в БСП продължава и Националният съвет го потвърди (видео)

  "Споровете в БСП са следствие от промяната, която започнахме преди три години. Промяна, която ограничи мандатите на народните представители, решихме председателя  да бъде избиран пряко от всички членове на БСП, а не от определен кръг и ограничихме мандатите му до два. Целият този процес на обновление с млади и нови лица  доведе до вътрешнопартийни тревоги, които вървят вече трета година". Това каза председателят на НС на БСП Корнелия Нинова пред Нова телевизия.

  Тя коментира, че лидерският въпрос е изключително важен, защото е бил поставен като единствения вариант за разрешаване на всички проблеми в партията в алтернативния доклад на заседанието на НС на БСП.

  "В писмото бяха изброени оценки и проблеми и накрая се казва, че всичко това може да се реши, ако Корнелия Нинова бъде сменена. В нечия глава този въпрос стои и всички проблеми според него могат да бъдат решени само ако ме няма мен", добави лидерът на социалистите. Тя коментира още, че от 50-те, които бяха подписали писмото, вътре са се  оказали 21, а  има и хора, чиито имена са ползвани в това писмо без те да знаят. Нинова бе категорична, че твърденията в този доклад са фалшива новина.

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:34
  Корнелия Нинова: Рушите партията с фалшиви новини, мъртви души и пророкуване

  Който иска да оглави партията, да заповяда на състезание пред всички членове

Оставете коментар