Събота, 11 Юли 2020

Неделя, 20 Октомври 2019 13:49

Държавата харчи по 26,7 милиона лева на ден за обществени поръчки

Обществените поръчки са със 16% повече от началото на годината досега, показват данните на ресорната агенция.

Държавата и общините са сключили над 16 хиляди договора за 8,6 милиарда лева. Така дневно договорените средства са 26,7 милиона лева, а средният размер на една поръчка е половин милион лева, предаде БНТ.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Най-много средства са платени за сектор строителство, следват доставките и услугите. Най-голям брой договори са сключили Електроенергийният системен оператор, Община Варна и ТЕЦ "Марица-изток" 2.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:49
  Прокуратурата разпространи нови данни по разследването срещу Васил Божков

  „Във връзка с множество запитвания от медии и тиражирането на невярна информация, Специализирана прокуратура заявява, че продължават действията по разследването в сградата на „НОВЕ ИНТЕРНАЛ“ ЕООД на ул. „Московска“ № 43 в гр. София по досъдебното производство, по което Васил Божков е привлечен към наказателна отговорност за извършени престъпления против финансовата и данъчната системи.

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:49
  Километрични опашки на границата с Гърция тази нощ

  Километрични опашки на границата с Гърция тази нощ. Граничните власти въведоха ново изискване: не само ще проверяват  личните документи, но и  ще записват  данните на минаващите в компютър.

 • Неделя, 20 Октомври 2019 13:49
  Заразените с коронавирус в света вече са над 4 милиона

  Повече от 4 милиона са случаите на коронавирус в света. Това показват данните на университета Джонс Хопкинс. Починалите са 277 хиляди.

Оставете коментар