Сряда, 11 Декември 2019
Понеделник, 11 Ноември 2019 15:42

Борисов: Щом Мая Манолова иска касиране на изборите, аз тогава искам на президентските

Сякаш на инат, премиерът пак намери за какво да се заяде с президента

Щом Мая Манолова иска касиране на изборите, аз тогава искам на президентските, но мандатът на Радев почти изтече. Това коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на инспекция на строителните дейности по изграждането на междусистемната газова връзка Гърция-България в Хасковско (виж ТУК).

"Да внася където иска, бе! Разбирам каква е целта на въпросите, защото това, което виждате, няма как да ви е новина", обърна се към медиите Бойко Борисов, давайки отговор на въпрос относно внасяне на иск от страна на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова за касиране на изборите в София.

Първоначално Борисов отказа да коментира темата, но след това честити победата на местните избори на всички новоизбрани кметове и отново подчерта, че ГЕРБ са спечелили честно местните избори.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„БСП имат 15 общински, а ГЕРБ имат 27. Кое да бъде по-честно в София?", попита премиерът.

"Ей, много им е мъчно, ай, колко им е криво, много ги е яд! Много тежко им се отразяват тези неща всеки ден", каза въодушевен Борисов.

Припомняме, че днес Инициативният комитет за издигането на Мая Манолова за граждански кандидат за кмет на София внася жалба в Общинската избирателна комисия, в столицата, на ул. "Московска" 33.

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 11 Ноември 2019 15:42
  Посланикът на Турция Н.Пр. д-р Хасан Улусой пред BIG5: Борисов и Ердоган действително са добри приятели

  Имаме една турска мъдрост, че „човек най-добре го познава неговият съсед”. Като резултат на това разбиране се формират и нашите взаимоотношения. Чувствам се наистина късметлия, че мандатът ми в България се случи точно в период на възход на тези добри взаимоотношения, подчерта пред BIG5 посланикът на Турция у нас. Той коментира свободата на медиите в Турция, както и възможностите за съвместното производство на отбранителна техника, военни машини и боеприпаси. „Тази сфера може да бъде много добре разработена. Бихме могли да засилим съвместното производство на военната техника и да продаваме на трети страни. Това е много перспективно и смятам, че бихме могли да развием тази ниша. Това са тенденции, които за в бъдеще биха могли да се реализират”, подчерта в интервюто си за BIG5 пред журналистката Оля Ал-Ахмед посланикът на Турция у нас Н.Пр. д-р Хасан Улусой.

   

 • Понеделник, 11 Ноември 2019 15:42
  Радев: България е на световната карта за иновации, но на нея има свирепа конкуренция

  България е на световната карта за иновации, посочи президентът Румен Радев след като се запозна с работата на учените в Института по информационни и комуникационни технологии към БАН, съобщи БНР

 • Понеделник, 11 Ноември 2019 15:42
  Бойко Борисов: Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика!

  "Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика", написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Оставете коментар