Петък, 03 Юли 2020

Понеделник, 11 Ноември 2019 15:42

Борисов: Щом Мая Манолова иска касиране на изборите, аз тогава искам на президентските

Сякаш на инат, премиерът пак намери за какво да се заяде с президента

Щом Мая Манолова иска касиране на изборите, аз тогава искам на президентските, но мандатът на Радев почти изтече. Това коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на инспекция на строителните дейности по изграждането на междусистемната газова връзка Гърция-България в Хасковско (виж ТУК).

"Да внася където иска, бе! Разбирам каква е целта на въпросите, защото това, което виждате, няма как да ви е новина", обърна се към медиите Бойко Борисов, давайки отговор на въпрос относно внасяне на иск от страна на гражданския кандидат за кмет Мая Манолова за касиране на изборите в София.

Първоначално Борисов отказа да коментира темата, но след това честити победата на местните избори на всички новоизбрани кметове и отново подчерта, че ГЕРБ са спечелили честно местните избори.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

„БСП имат 15 общински, а ГЕРБ имат 27. Кое да бъде по-честно в София?", попита премиерът.

"Ей, много им е мъчно, ай, колко им е криво, много ги е яд! Много тежко им се отразяват тези неща всеки ден", каза въодушевен Борисов.

Припомняме, че днес Инициативният комитет за издигането на Мая Манолова за граждански кандидат за кмет на София внася жалба в Общинската избирателна комисия, в столицата, на ул. "Московска" 33.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар