Петък, 17 Януари 2020
Четвъртък, 21 Ноември 2019 12:44

Сотир Цацаров: Ще събудя КПКОНПИ от състоянието, в което е

КПКОНПИ има потенциал и по някакъв начин мога да допринеса тя да получи това място, което ѝ отрежда закона

Това каза главният прокурор Сотир Цацаров пред журналисти в Народното събрание.

Той посочи, че промяната в работата ѝ, която би предложил ще са в концепцията му.

"При всички случаи смятам в самата концепция да предложа съвсем конкретни и прагматични неща. Те при всички случаи ще бъдат свързани с това тя да бъде събудена от състоянието, което се намира сега. Стремежът ми ще бъде за конкретни и прагматични предложения. Може би ще ме попитате за предложения за изменения в Закона, ще кажа така - не е моя работа да предлагам изменения в закона", каза още Цацаров.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Гарантирам, че ще направя максимума, на който съм способен за да възстановя имиджа на КПКОНПИ", каза той и добави: "Не може да сте оптимисти за мен, един човек нищо не решава - трябва да сме оптимисти за всички".  Цацаров посочи, че не е вълшебник, дори и патриархът да го назначава не може да се справи сам с всички. "Ако всички имаме усещането не да сме оптимисти, а да си вършим работата, може би ще мръднем напред", заяви още той. Попитан на кого би коленичил, Цацаров отговори: "Според мен се коленичи в два случая - единият, когато човек много горещо се моли на Господ. Другият случай, когато се отдава памет на загиналите за България. Случаят, към който ме отнасяте, не е нито един от двата", допълни още Цацаров.

На въпрос дали са му изрядни декларациите, той посочи, че всяка година подава по две декларации. "Всяка година, в съответствие с разпоредбите на закона, се прави проверка за съответствие", каза още Цацаров.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар