Четвъртък, 13 Август 2020

Четвъртък, 12 Декември 2019 09:04

Боян Магдалинчев: В този ВСС няма лобита

„Работата на Иван Гешев няма да бъде лесна. Може би това ще е единственият главен прокурор, който тепърва ще има много сериозни отговорности и ще трябва да оборва тези, които считат, че изборът му не е подходящ“, заяви Боян Магдалинчев, председателстващ ВСС, в сутрешния блок на БНТ.

„Борбата с корупцията продължава. Корупцията по високите етажи на властта от край време стои на дневен ред. Този въпрос стои пред всички прокуратури, пред Сотир Цацаров, ще стои и пред Иван Гешев“, обясни Магдалинчев.

Той обърна внимание на битовата престъпност. По думите му и този въпрос трябва да бъде в центъра.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

„Всеки гражданин има право да изрази своята позиция. Като че ли обаче протестите при избора на Гешев бяха малко повече политически подплатени. Други сили стоят отзад и искат нещата да бъдат различни“, каза председателстващият ВСС и поясни, че всички са видели кои са били на протестите. „Вече обаче нещата трябва да се спазят, както са разписани в закона“, каза Магдалинчев.

Относно това как ще се справят от ВСС с лобитата, той заяви, че иска някой да излезе да каже кои са лобитата. „В този ВСС няма политически лобита“, категорично каза отново Боян Магдалинчев.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар