Понеделник, 20 Януари 2020
Неделя, 15 Декември 2019 11:10

Животът на блъснатото от кола на НСО момче е вън от опасност

Детето, пострадало при инцидента на бул. "Драган Цанков", е в стабилно състояние и вече няма опасност за живота му

Детето е в ясно съзнание, контактно, адекватно, обясни по време на специален брифинг директорът на болница "Св. Анна", съобщи БНТ.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Състоянието на пострадалото дете позволява да започне подготовката за първата от възстановителните операции, която касае лицево челюстните травми.

На втория етап, след допълнителни изследвания, ще се прецени какво да се направи за счупената ръка.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 15 Декември 2019 11:10
  Нинова: Още в първия ден на парламента отказах да ползвам служебна кола и шофьор на НСО

  "Още в първия ден от работата на Народното събрание отказах да ползвам служебна кола и шофьор като председател на парламентарна група. Веднъж съм информирана от директора на НСО, че има данни за заплаха за живота ми и комисията предлага службата да ме охранява. Отказах. И тогава, и сега смятам, че парите на хората не трябва да се харчат за това". 

 • Неделя, 15 Декември 2019 11:10
  Карадайъ: НСО да пази тримата големи в държавата, а останалите да си плащат

  Според лидера на ДПС думата на 2020 година ще е „рестарт”

 • Неделя, 15 Декември 2019 11:10
  Започва мащабна операция за безопасност на пътя в цялата страна. МВР изкарва повече полицаи на улицата заради зачестилите катастрофи

  Констатирахме усложняване на пътнотранспортната обстановка – тежки инциденти със загинали деца в столицата, възходяща тенденция на броя на убитите през последните два дни. Това ни накара да вземем допълнителни мерки, да се разпоредят съответни операции по отношение на пътнотранспортните произшествия в страната, да включим допълнителни екипи с колеги, които в момента почиват, обобщи министър Младен Маринов на брифинг в Координационния център за пътна безопасност.

  Той използва повода да запознае представителите на медиите с работата на центъра и подчерта, че идеята за създаването му е на едно място да работят институциите, които имат отговорности както към пътната инфраструктура и контрола на пътя, така и на тези които издават съответните документи и разрешителни. Идеята е да се получава бърза информация, да има координирани действия, защото след пътен инцидент една бърза реакция може да намали щетите от него. 

Оставете коментар