Вторник, 22 Септември 2020

Понеделник, 13 Януари 2020 13:09

Гешев: Дали ще бъде задържан някой под стража решава единствено съда!

Това че си министър или пък прокурор не ти дава имунитет, а дали някой ще бъде задържан решава само съдът, категоричен е главният прокурор

Главният прокурор, който е във врачанското село Галиче, за да коментира заедно със силовия министър Младен Маринов бруталното убийство на 18-годишната Андрея, разкри детайли и около ареста на министъра на околната среда и водите Нено Димов.

Министър Маринов огласи животинските подбуди на Аксел в убийството на Андрея „Дали някой ще бъде задържан под стража преценява само съдът. Прокуратурата може само да изрази становище, а след като има доказателства, дали срещу кмет или министър, и е спазен закона, то той ще бъде задържан.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Това че си министър или пък прокурор не ти дава имунитет. Прокурорите и членовете на изпълнителната власт нямат имунитет. Всеки съдия, прокурор и следовател може да бъде привлечен под наказателна отговорност. Не виждам пречки и не виждам защо да не спазваме закона, само защото някой заема определена длъжност. Ние не сме депутати или президенти, за да имаме имунитет“, категоричен бе Гешев.

Източник: Blitz.bg

 

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар