Вторник, 31 Март 2020

Вторник, 18 Февруари 2020 11:34

Президентът Радев повежда гражданско шествие по „пътя на безсмъртието“ в памет на Апостола

Президентът Румен Радев ще отдаде почит пред паметта на Апостола на свободата

На 19 февруари гражданско шествие с участието на държавния глава ще извърви „пътя на безсмъртието“ по случай 147 години от гибелта на Васил Левски, съобщиха от прессекретарията на държавния глава.

От 17.00 часа Румен Радев ще се присъедини на площада пред президентската институция към гражданското шествие, което ще извърви „пътя на безсмъртието“ – от килията до паметника на Васил Левски в София.

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

Организатор на шествието е Общобългарският комитет „Васил Левски“.

От 18.00 часа президентът Румен Радев ще участва във възпоменателната церемония по повод 147 години от гибелта на Апостола на свободата Васил Левски.

Президентът Радев ще произнесе слово и ще поднесе венец пред паметника на Васил Левски в столицата.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 18 Февруари 2020 11:34
  Румен Радев към творците: Вашият дух лекува душите ни и ни единява

  Президентът Румен Радев поздрави всички представители на театралната общност и на българската култура и изкуство по повод Международния ден на театъра - 27 март, съобщи прессекретариатът на държавния глава.

 • Вторник, 18 Февруари 2020 11:34
  Президентът Румен Радев дари средства на Община Видин

  Президентът на Република България Румен Радев дари средства за Община Видин, съобщиха от пресслужбата на областния град.

 • Вторник, 18 Февруари 2020 11:34
  Радев: Настоявам за социални и икономически мерки като в Германия и Франция

  Днес българският парламент прояви отговорност, съобразявайки се с наложеното вето върху разпоредби от Закона за мерките и действията по време на извънредното положение. Това дава възможност за ефективното прилагане на мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса, което е в интерес на цялото ни общество. Тази позиция разпространиха от прессекретариата на държавния глава Румен Радев.

  Вижте какво още пише в нея:

  Истинският дефицит в Закона за мерките и действията по време на извънредното положение обаче е липсата на убедителен пакет от социални и икономически мерки в подкрепа на най-силно засегнатите в тази ситуация – малкият и среден бизнес и хората, които ще загубят работа, сигурност, спокойствие и перспектива за своето бъдеще.

Оставете коментар