Понеделник, 10 Август 2020

Вторник, 18 Февруари 2020 13:15

Корнелия Нинова: Агонията "Борисов" ще свърши. След него трябва да се гради отначало

"Агонията "Борисов" ще свърши. След него трябва да се гради отначало. Консолидирайте около себе си честни и смели хора. Нека те видят у нас двигател за нещо ново и позитивно.

Българският народ има потенциал да излезе от унизителното положение до което ни докара управлението на ГЕРБ - най-бедна и най- корумпирана страна в Европа. Но този потенциал трябва да се обедини и да му се даде възможност. Сега той е потискан от управленската арогантност, крещяща некомпетентност и алчност на властта."

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в Златоград, където снощи се проведе отчетно- изборна конференция. Тя изтъкна, че отчетно-изборната кампания в БСП е времето и мястото, където редовите социалисти дават оценка за свършеното и несвършеното, но и определят политиката на БСП за следващите години. "Аз, например, искам да чуя мнението ви за влизането на България в еврозоната, но без популизъм, а с аргументи. Имаме толкова подготвени икономисти и финансисти. Нека говорят те", каза още лидерът на БСП.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 18 Февруари 2020 13:15
  Борисов: Време е за моите решения

  Домът е там, където те се усмихват. Това написа днес премиерът в профила си във Фейсбук.

 • Вторник, 18 Февруари 2020 13:15
  Защо Борисов позволява на Валери Симеонов да окупира властта?

  Зад страха и привидния непукизъм прозират силни зависимости. По информация на BIG5 именно Симеонов е изрекетирал Борисов да се бутнат палатките на протестиращите

   

 • Вторник, 18 Февруари 2020 13:15
  Иван Бакалов: Мечтата на Борисов е коалиция с БСП. Само тая..... Нинова се дърпа

  С ироничен тон журналистът Иван Бакалов коментира във Фейсбук прогнозите на социолога Боряна Димитрова, че е възможно да с е задава “взривоопасна  трипартийна коалиция“  БСП – „Има такъв народ“ – Демократична България. Изумената от такъв политически развой социоложка получи веднага след тв си турне днес саркастичен пост от журналиста, който пише:

Оставете коментар