Сряда, 27 Май 2020

Вторник, 31 Март 2020 23:30

Народният представител Хасан Адемов от ДПС с коронавирус

Това съобщи Цвета Караянчева на извънреден брифинг тази нощ

Народният представител от ДПС д-р Хасан Адемов е с установено заболяване Covid-19. Новината съобщи на извънреден брифинг в 23:30 ч. във вторник председателят на парламента Цвета Караянчева.

В тази връзка засега не се знае дали по план ще се състои свиканото вече извънредно заседание на Народното събрание за 2 април, когато депутати трябва да гласуват актуализацията на бюджета.

Предстои всички народни представители и служители в парламента да бъдат тествани за коронавирус.

"От Щаба препоръчват да се направи тест на всички депутати преди извънредното пренарно заседание, което трябва да се проведе на 2-ри април“, каза още Караянчева.

Утре в две болнични заведения ще се правят тестове на народни представители и всички служители на НС, посочи още тя и пожела на д-р Адемов бързо оздравяване.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 31 Март 2020 23:30
  Управляващите вместо да се разкаят, започнаха да демонстрират все по-голяма арогантност и безочие!

  Страхил Ангелов: По-достойно е да признаеш, че си сгрешил и да опиташ да успокоиш хората, които си подлудил с престъпното плашене, за да могат да се върнат към някакъв що-годе нормален начин на живот

 • Вторник, 31 Март 2020 23:30
  Доц. Мангъров: Отварянето на детските градини е правилна стъпка

  Само 14% от децата, посещаващи градини в София, са отишли в първия ден от отварянето им

   

 • Вторник, 31 Март 2020 23:30
  Проф. Тодор Кантарджиев: Ако искаш да няма епидемия, готви се за нея

  Ако искаш да няма епидемия, готви се за нея и вземи мерки, за да я ликвидираш още в самото начало. Това каза в предаването „Добър ден, България“ на Радио „Фокус“ проф. д-р Тодор Кантарджиев, директор на Националния център по заразни и паразитни болести и зам.-началник на Националния оперативен щаб за борба с коронавируса. Най-малко седмица е необходима, за да можем да твърдим, че имаме затихваща тенденция на епидемията. След няколко дни ще можем да кажем по-точно дали епидемията си отива, но при условия, че продължаваме да спазваме основните предпазни мерки, посочи Кантарджиев.

Оставете коментар