Четвъртък, 13 Август 2020

Неделя, 05 Юли 2020 08:27

Полицаи ще протестират на празника си

Призовават вътрешния министър във възможно най-кратък срок да започне официални преговори с тях

 

Синдикатите в МВР ще излязат в 13:00 ч. в градинката пред църквата "Св. Седмочисленици" в София до сградата на МВР, където ще постави исканията си. Повод за ефективните действия на 5 юли, който е професионален празник на служителите на МВР, са липсата на достатъчно добър диалог с дирекция "Правно-нормативна дейност" и натрупаните през годините проблеми, които все още нямат решение.

Според служителите на МВР има нужда от промени в дирекция „Правно-нормативна дейност“ в министерството.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

От Синдикалната федерация на служителите в МВР информират, че въпреки положените през последните години усилия, нейни членове и всички служители в МВР продължават системно да са потърпевши от неспособността на дирекцията да предложи на ръководството на министерството решение на проблеми, които засягат пряко професионални и икономически интереси на служителите.

Полицаите призовават още вътрешния министър във възможно най-кратък срок да започне официални преговори с тях с цел търсене на взаимно приемлив изход от създалата се ситуация.

Свързани статии (по етикет)

 • Неделя, 05 Юли 2020 08:27
  Протестно автошествие предизвика 20-километрово задръстване по АМ „Тракия“

  90% от шофьорите днес са на страната на протестиращите, заяви един от участниците в акцията

 • Неделя, 05 Юли 2020 08:27
  Бареков организира протест пред имот на Прокопиев в местността Буджака

  Случаят е аналогичен с Росенец, имотът на Прокопиев спира достъпа до морския бряг

   

 • Неделя, 05 Юли 2020 08:27
  Блокирани остават трите възлови кръстовища в София

  Трите възлови софийски кръстовища - на Орлов мост, пред Ректората на СУ „Св. Климент Охридски“ и в т. нар "триъгълник на властта" остават блокирани от протестиращи, които настояват за оставките на премиера Бойко Борисов и на главния прокурор Иван Гешев.

  Въпреки проливния дъжд недоволните от властта останаха в палатковите лагери през цялата нощ. Около 30 души, предимно млади, разказаха пред репортер на БНР, че нощта на Орлов мост е преминала спокойно. Имало е опит за провокация от младеж, приближил се до палатковия лагер и отправял обидни квалификации към протестиращите. Стигнало се е до повишаване на напрежението, но конфликтът е бил бързо потушен:

Оставете коментар