Четвъртък, 13 Август 2020

Понеделник, 06 Юли 2020 11:36

Ще разпитват Бойко Борисов за чата с Пламен Бобоков

Показания ще дават и Пламен Нунев - депутат от ГЕРБ и областен координатор на ГЕРБ в Русе, както и Росен Даскалов - бивш общински ръководител на ГЕРБ в града

 

 

Специализирана прокуратура продължава действията по разследването по досъдебно производство за престъпно сдружение с цел търговия с влияние. Заключението от изготвената компютърно-техническа експертиза на иззети по делото веществени доказателства е обект на задълбочен анализ. С оглед изясняване на обективната истина по досъдебното производство се провеждат множество разпити на свидетели и се приобщават документи, относими към предмета на разследването, съобщават от държавното обвинение.

С оглед установена комуникация на различни дати през 2019 г. между лицето П.Б. и Пламен Нунев, народен представител, областен координатор на ПП ГЕРБ в гр. Русе и Росен Даскалов, бивш общински ръководител на ПП ГЕРБ в гр. Русе, същите са призовани да дадат показания.

Във връзка с изнесени твърдения в медиите от обвиняемия П.Б., Специализирана прокуратура уведомява, че на 07.07.2020 г. в качеството на свидетел е призован за разпит и Бойко Борисов, министър-председател на Р България, уточняват от прокуратурата.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар