Петък, 02 Октомври 2020

Понеделник, 10 Август 2020 13:42

Гешев разговаря с прокурори, следователи и съдебни служители от Апелативен район – Велико Търново

Главният прокурор обсъди приоритетите на прокуратурата през настоящата година с акцент противодействието на конвенционалната престъпност и благодари на колегите си за добрите резултати от работата им.

Днес, 10.08.2020 г., главният прокурор на Република България Иван Гешев участва в работно съвещание с магистратите от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Велико Търново, както и със следователи от Окръжния следствен отдел на ОП-Велико Търново. Посещението е част от продължаващата обиколка на главния прокурор в петте апелативни района на страната, съобщиха от пресцентъра на държавното обвинение.

Winbet – победата е емоция! (18+)

Иван Гешев обсъди приоритетите на прокуратурата през настоящата година с акцент противодействието на конвенционалната престъпност и благодари на колегите си за добрите резултати от работата им и положените усилия в интерес на българските граждани.

След срещата главният прокурор, придружен от апелативния прокурор на Велико Търново Таня Недкова и окръжния прокурор Христо Христов, се запозна лично с условията на работа на прокурорите и служителите в Съдебната палата.

 

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 10 Август 2020 13:42
  Отровното трио: Съсипващ удар на комисията ЛИБЕ към ЕП срещу властта на Борисов

  Съсипващ удар на комисията по граждански свободи, правосъдие и вътрешни работи (ЛИБЕ) към ЕП срещу властта на Борисов. В проекторезолюцията се изразява недвусмислена подкрепа за протестите в България... Остро се критикува главния прокурор, корупцията на властта, свободата на медиите и се предлагат санкции при изразходване на средствата на ЕС!

 • Понеделник, 10 Август 2020 13:42
  Радев в Търново: Когато съдбата на България е в ръцете на образовани хора - чака ни просперитет

  Президентът Румен Радев се включи в тържественото откриване на 57-ата академична 2020/2021 година във Великотърновския университет „Св. св. Кирил и Методий“. Той бе посрещнат в града от ректора на университета проф. Христо Бонджолов, който приветства всички студенти на висшето училище, предаде репортер на Радио „Фокус“ – Велико Търново.

  Пред паметника на светите братя държавният глава поздрави всички студенти, магистри, докторанти, преподаватели и служители на висшето учебно заведение като им пожела здраве и много успехи.

  „Духовното начало е в основата на всяка човешка дейност и на всяка човешка стъпка. Тук в нашата историческа и духовна столица вие развивате, вие творите съвременна наука като черпите сила от нашите корени. Моето присъствие тук е израз на подкрепа за вашата решимост да отстоявате най-светлите традиции на българското културно наследство.

 • Понеделник, 10 Август 2020 13:42
  Министър Ахладова: Внесли сме проект, предвиждащ независим прокурор, който да разследва главния

  По думите й Венецианската комисия е единственият орган, който може да ни каже колко независим следва да бъде главният прокурор

Оставете коментар