Събота, 08 Август 2020

Четвъртък, 31 Май 2018 09:46

Масови убийства на животни заляха България!

Изроди трепят кученца - възмездие няма! Държавата си затваря очите, а убийствата на животни са се превърнали в извратена игра на садисти. Случаите, които се показват във фейсбук, валят, а броят на лумпените с всеки ден се увеличава.

"Да ви съжалявам ли? Да ви помагам ли? Нищо не заслужавате! Добри хора хранеха няколко малки бебета на уж скрито място и днес намират 3 от тях мъртви. Това бебе е намерено ето така - удушено с червена панделка. Децата наблизо са казали, че убиецът е дете от помощното училище в близост". Не мога да повярвам, че това е дело на нормален човек. Отказвам да слушам обяснения от сорта на "Това е просто куче. И това е дете, то не разбира." Убийците на животни, стават убийци на хора в бъдеще. Тези невинни души не получиха шанса да живеят, да са щастливи, да бъдат обичани". Това написа Йоанна Драгнева от Търговище, но е само капка от океана с подобин сигнали във фейсбук. 

Беяз Мехмед пък разказва и показва за брутално прегазено куче, което захвърлено в тревата. Случаят е от село Енчец, Кърджалийско. Той е показал микробуса и шофьора, който е убил и оставил кучето. 

Изроди масово продължават да избиват кучета. Най-пресният пример е приютът в Гоце Делчев, за който BIG5 ви разказа. Там по отвратителен начин се гаврят с живите същества. Държавата в същото време не предприема нищо. Няма зоополиция, нлипсват наказания за убийствата, а кучетата буквално са се превърнали в мишена на ненормалници, които са си измислили странно ненормално забавление.  

Кучето от Тръговище

Прегазеното животно в село Енчец, Кърджалийско

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар