Сряда, 17 Октомври 2018
Сряда, 13 Юни 2018 12:35

Синоптиците слънчасаха: След 2324 градуса в Созопол, днес вали сняг в Кърджали (Снимка)

От Националния институт по метеорология и хидрология "пратиха" зима в Кърджали. Докато навсякъде днес в страната е жега и термуметърът показва до 36 градуса, в града синоптиците прогнозираха сняг. 

След това поправиха прогнозата, която вещаеше бели мечки и пингвини, но жителите останаха озадачени как на 31 градуса ще вадят ските и шейните. Припомняме ви, че подобен гаф се появи и в БТВ. В прогнозата за времето на медията се появи Христина Балийска, която показа рекордните дори за Африка 2324 градуса по целзий. В сайта на НИМХ все още стои протестното писмо срещу БАН заради 2 пъти по-малкото заплащане, които получават синоптиците. 

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 13 Юни 2018 12:35
  Метеоролозите дават 2 седмици на БАН. След това оставаме без прогноза за времето

  Метеоролозите от БАН излизат на протест. Причината са ниските заплати и минималното финансиране на работата им.

  Работещите в Националния институт по метеорология и хидрология се събират тази сутрин пред сградата на БАН на предупредителен протест - митинг. Недоволството е срещу целенасочения опит на ръководните органи на БАН да ликвидират дейността им, като ги оставят без необходимите средства за изпълнение на задълженията им.

  От Института се обръщат към Народното събрание с молба спешно да направи необходимите изменения в Закона на БАН, за да е невъзможно в бъдеще средствата от държавния бюджет, предназначени за тях, да се преразпределят справедливо.

  Ако до 9 юли не бъдат изпълнени исканията им, те се заканват да преустановят работа.

 • Сряда, 13 Юни 2018 12:35
  Масови убийства на животни заляха България!

  Изроди трепят кученца - възмездие няма! Държавата си затваря очите, а убийствата на животни са се превърнали в извратена игра на садисти. Случаите, които се показват във фейсбук, валят, а броят на лумпените с всеки ден се увеличава.

 • Сряда, 13 Юни 2018 12:35
  bTV: В Созопол вчера температурата е била 2324 градуса!

  Защо медията разпространява фалшиви новини?! Кметът Панайот Рейзи знае ли?!

Оставете коментар