Вторник, 04 Август 2020

Неделя, 01 Юли 2018 08:20

Репортерка вбеси Валери Симеонов на Джулай морнинг в Тутракан

Репортерката на БТВ Мариана Трифонова рано призори ядоса Валери Симеонов. Заедно с Джон Лоутън от Uriah heep, бившия кмет на Каварна Цонко Цонев, Наско отр Б.Т.Р. и десетки любители на Джулай морнинг вицепремиерът посрещна изгрева.

Колежката не пропусна да отбележи точка на гърба на патриота с логичния въпрос: "Г-н Симеонов, измерихте ли колко е шумът на концертите?". Валери Симеонов се засегна от шегата и се опита да отвърне на удара - "Не ми се занимава с глупости. На тъпи въпроси сутринта не отговарям".

След акциите шум на политика от Бургас миналата година по родното Черноморие, хората вече дори не се сърдят толкова на вицепремиера, колкото приемат всичко, което прави на майтап. Като пясъчни замъци, които децата си строят на плажа, но по законите на природата скоро се рушат от морската вода. Тази година Валери Симеонов все още не е открил сезона на акция "шум". Вероятната причина е лошото време през юни. Очакваме обаче скоро нови проверки и затворени дискотеки.

Докато репортери се забавляваха на грърба на Симеонов в Тутракан, на плажа в Корал къмпингуващи посрещнаха Джулая с протест срещу частниците, които според туристите неправомерно им забраняват да лежат на пясъка. На импровизираната стачка свири групата на политолога Евгений Дайнов, който е сред протестиращите. 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар