Неделя, 26 Януари 2020
Вторник, 28 Август 2018 09:00

В Италия измислиха парти за Валери Симеонов, вицепремиерът "краде" идеята

В италианското курортно градче Монтекатини намериха начин как да не бъдат глобени на купон, ако имат вицепремиер като Валери Симеонов. Младежите сложиха слушалки и си спретнаха т. нар. "тихо парти", което изглежда, меко казано, нелепо - хора танцуват и пеят. Сценката прилича като сцена от филм за психиатрична клиника. 

Идеята обаче е свежа за вицепремиера Валери Симеонов, който не се е сетил да приложи "гениалния" метод за купони по родното Черноморие. Има само един недостатък. На видеото се чува, че част от по-непослушните купонджии си припяват. За целта Симеонов обаче може да реши и този проблем и да доусъвършенства метода на тихите забави. Едва ли може да се случи кой знае какво на младежите, ако им залепят устите за 2-3 часа, за да има мир и тишина. Дори може да им се вържат и ръцете, за да не се изкушат да пляскат и да нарушат правилата! 

Вижте как се забавляват на тихо в Италия 

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 28 Август 2018 09:00
  Сидеров: Защо не национализираме ток, вода и злато, а се занимаваме с лотарията?

  Валери Симеонов иска да сложи някой пореден състудент да оглави национализираната лотария, отбеляза лидерът на „Атака”

 • Вторник, 28 Август 2018 09:00
  ПЪЛНОТО ДЪНО! Симеонов призна в ефир, че работи в синхрон с Цеките срещу Божков!

  На въпрос дали има синхрон на действията на Валери Симеонов във връзка със сигнал на EFBET срещу Васил Божков, Валери Симеонов по Нова тв отговори така: „Има синхрон. Изчаквах момента и след като излязоха информации /б.р. на EFBET срещу фирма на Васил Божков и Агенцията по хазарта/ аз използвах и внесох законопроекта си хазарта. Чаках си спокойно звездния момент да внеса проекто закона“

 • Вторник, 28 Август 2018 09:00
  Валери Симеонов: Хазартът е бил нещо като запазена територия за огромните динозаври

  „Винаги, като се появи някаква тема в обществено-политическия живот и започват някакви конспиративни теории. В средата на 2018 г внесох аналогичен проект за промени в Закона за хазарта. Този вариант, който сега внасям, е доста по-обхватен и полезен за държавата. Става дума за едни стотици милиони, които отиват в частни ръце. В това няма лошо, но има укрити такси от държавата, и то с престъпното съдействие на Комисията по хазарта”.

Оставете коментар