Събота, 04 Юли 2020

Петък, 05 Юни 2020 11:26

„Американска пролет“ за Тръмп

Систематизираното изнасилване на близо 20 000 деца в Англия от пакистански банди, при това често с помощта и прикритието на властите, не предизвика нито един мащабен протест

На вниманието на всички родни “десни”, “реформатори”, “демократи ...

Ирини Зикидис

 

Все по-очевидно е, че на Тръмп са му спретнали „Американска пролет”. И тук няма значение дали той е добър или лош, прав или крив, просто отново наблюдаваме все същия перверзен сценарий, който гледаме от години по целия останал свят, включително и в Сирия. И всички елементи съвпадат напълно - от жалостивия вой, лъжи и манипулации на мейнстрийм медиите, до протестите с всичките им характерни театрални жестове - коленичения, разплакани девойки, цветя за полицията и бели рояли, които постепенно се израждат в насилие, хаос, погроми и плячкосване.

И няма как сценариите да не съвпадат, след като са създадени от все същите поръчители на "прогресивни" промени по цялата планета. Не, пичове, войната вече не е между нациите. Не е между Съветския Съюз и Запада - това остана далеч в 20 век.

Войната е между глобалистите (познати също като либерали, демократи, прогресисти) и останалите.

Забелязахте ли, че най-големите дивотии се случват там, където управляват демократите? Полицията е пасивна, не използват националната гвардия, прави се всичко възможно протестите и насилието да се разрастват, а либералните медии съзнателно наливат бензин в огъня. А забелязахте ли какво се случи в същите тези щати? Как така се оказа ок тълпите да вилнеят по улиците, но собствениците на дребен бизнес нямат право да отворят и защитят бизнесите си, заради Ковид 19? Тотална наглост, лицемерие и двойни стандарти.

А смешките „Сорос звънна” отдавна не са смешни. Колко от вас знаят, че освен в Унгария, Сорос е персона нон грата и в Израел? Повтарям – в Израел. Заради финансиране на всякаква либерална мърша, решила да руши света. Бога ми, аз винаги съм се определяла като център-ляво, но днешната левица е позор.

Прилагам няколко много важни линка, ако знаете английски – вижте ги (бел.ред. – в края на текста). Вижте как са отразени новините в израелската преса. А в едното видео Larry Elder нанася такъв безмилостен словесен побой над Dave Rubin, изкормвайки мита за расизма, че станах и плясках 10 минути. Въобще, американската журналистика има своите капки и традовци, но има и своите титани.

И ще приключа с един статус на Кристиян Шкварек, който пак е блокиран:

Систематизираното изнасилване на близо 20,000 деца в Англия от пакистански банди, при това често с помощта и прикритието на властите, не предизвика нито 1 мащабен протест. Нищо в Лондон, нищо пред парламента, камо ли в други европейски градове. Убийството на 1 чернокож в САЩ в момента предизвиква мащабни протести в почти всички европейски столици, че дори организират такъв и в София.

Така функционира мозъкът на белия либерал или левичар. За него десетките хиляди изнасилени бели европейски деца, от Англия до Финландия, са просто неизбежната цена на това да изграждаме мултикултурно общество.

"В последствие ще ги интегрираме и ще престанат да го правят, дайте им време."

Но 1 убит чернокож е предпоставка за прекрасна кампания от демонстриране на нашата съпричастност, хуманност, либерализъм, ценности и доброта. Удобна възможност да покажем колко зли са белите и техните общества, колко добри и онеправдани небелите, а с това евентуално да побутнем още малко напред мултикултурния проект.

Къде сбъркахме като цивилизация, че създадохме подобни хора, подобно мислене и подобна идеологическа болест?

Larry Elder eviscerates the myth of 'systemic racism'

The Establishment Has Lost ALL Credibility, COVID Is Gone??! HOW?! WHERE?!

500,000 negative tweets on Soros daily, claims he's funding US protests

Rioters in Virginia set fire to home with child inside, block firefighters

Why Are Corporations Really Supporting the George Floyd Protests?

The Riots Over The Weekend, Our Thoughts

 

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар