Петък, 15 Ноември 2019
Вторник, 16 Юли 2019 11:25

Повече от атаката на белите хакери ме плашат умозаключенията на МВР

Александър Симов: Ако утре аз си направя руска електронна поща с името на Младен Маринов, това вкарва ли министъра моментално в списъка на заподозрените?

 

Днес, очевидно след щателно, задълбочено, високоинтелектуално и супертехнологично разследване в рамките на 12 часа, вътрешният министър отсече: "Хакерите са руски, защото е ползван руски имейл". Гениално. Разтърсващо. Това е все едно да заключиш, че някой престъпник е италианец, защото е носил италиански обувки. А пък и всички знаем, че руските хакери (независимо, че хакнаха американските избори, предизвикаха Брекзит и тормозят съня на Мария Габриел) са алкохолизирани идиоти, които освен Путин и водка нямат нищо друго в главите си и заради това оставят очевидни следи. Силно!

Ако утре аз си направя руска електронна поща с името на Младен Маринов, това вкарва ли министъра моментално в списъка на заподозрените? А продължението на анализа - че руските хакери са овършали НАП заради сделката с F-16 вече граничи с абсурдизма на Даниил Хармс.

Подобно умозаключение е умствена катастрофа. Разбирам да сме преговаряли с руснаците за самолети и да сме предпочели друга оферта, че да има повод за отмъщение, поне елементарен, но сега поне сайтът "Фактор" цял ден ще лее конспиративни слюнки и параноична злост. 

Навремето Валери Петров много добре посочи основната причина за нашенските провали. ННН. Някой некадърник наш. Сега вече на ННН ще му викаме "руски хакери". Поезия.

Александър Симов, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 16 Юли 2019 11:25
  От БСП поискаха оставката на министъра на културата

  От БСП поискаха днес оставката на културния министър Боил Банов заради пропуснатия от министерството срок за обжалване на решението за 753 000 лева неустойка за некачествения ремонт на Ларгото и наложеното от съда задължение да бъдат платени 73 хиляди лева за съдебни разноски, предаде БНТ.

 • Вторник, 16 Юли 2019 11:25
  Психодесните зомбита вече имат нов Голям Враг™

  Александър Симов за скандалите в дясно: Но това е психодесният комсомол. Тези могат да се взират само в орбитата на пъпа си. И правят всичко възможно да си останат на ниво политическа секта, без никаква надежда за реално развитие

 • Вторник, 16 Юли 2019 11:25
  Хакери сринаха сайта на БФС

  Хакери удариха сайта на Българския футболен съюз (БФС). Достъпът до съдържанието в момента е недостъпно

Оставете коментар