Четвъртък, 14 Ноември 2019
Четвъртък, 01 Август 2019 14:30

Европарламентът трябва да се махне, защото е безсмислен

В Страсбург гласуваме скучни неща, смята избраният от листата на ВМРО евродепутат Андрей Слабаков

 

Искам да се махне парламентът в Страсбург, защото е безсмислен. Моето място е на гражданин, който да прави някакви смислени предложения. В момента обаче гласуваме скучни неща като това кой да бъде председател.

Всички евродепутати се обличат както искат и не съм единственият, който се разкарва по тениска в Страсбург.

Денят ми започва с пиене на кафе на местата, където е разрешено пушенето. Председателят на Европарламента пуши много. Постоянно се засичаме на местата за пушене. Аз пуша по четири цигари, а той по три.

Андрей Слабаков пред bTV

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  МВнР реагира на думите на Макрон за мигрантите от Африка и българските банди. Френският посланик Флоранс Робин е извикана в понеделник за обяснения във Външно

  След Украйна и България реагира на изказването на френския президент Еманюел Макрон, че предпочита легални мигранти от Африка вместо нелегални банди от Украйна и България (виж ТУК).

  Вицепремиерът и министър на външните работи Екатерина Захариева нареди на посланика на България в Париж Ангел Чолаков да връчи протестна нота във френското Министерство на външните работи заради неблагоприятното изказване на президента Еманюел Макрон по адрес на българите в интервю за крайнодясно списание, съобщи БНТ.

  Френският посланик в София Флоранс Робин е извикана в понеделник за обяснения във външното министерство.

  Украинското министерство на външните работи вече извика френския посланик да даде обяснения за думите на Макрон относно „украинските банди”, съобщи говорителката на министерството Екатерина Зеленко.

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  ВМРО - патриотичният камуфлаж на ДПС за Златоград

  Платеният вот е често срещан в Златоград

 • Четвъртък, 01 Август 2019 14:30
  ВМРО агитира на турски в Пещера (видео)

  Скандална агитация на турски за кандидата за кмет на в Пещера д-р Николай Пенев! В каква партия се превръща ВМРО с турски послания, но и с членове на „Консерваторъ“ в листите си?

Оставете коментар