Неделя, 05 Юли 2020

Понеделник, 02 Септември 2019 18:57

Контролно по испански за Пламен Георгиев

Година след като е завършил курса с Оличен 6+ (на ниво B1), Пламен Георгиев е декларирал именно в автобиографията си, че владее испански начално ниво (А2). С други думи се е подценил, пишат организаторите-зевзеци в инфомация към ФБ събитието.

 

15 септември, 2019 година ще бъде ден за проверовъчен изпит по испански език на бившия директор на КПКОНПИ и понастоящем почетен консул на България във Валенсия - Пламен Георгиев.

По-рано този месец стана ясно, че Пламен Георгиев е предложен за консул на България във Валенсия, но всъщност е декларирал в своята автобиография пред парламента, че (не) владее испански език на начално ниво (А2), което предизвика възмущение в медиите и обществото.

В последствие беше разпространена информация, че всъщност Пламен Георгиев е изкарал курс по испански език и го владее добре.

Преди броени дни пък стана ясно, че за въпросния курс е платил 300 лв. на фирма "Никанор" ООД, докато е бил началник на КПКОНПИ и то с държавни пари чрез обществена поръчка. По-любопитното обаче е, че година след като е завършил курса с Оличен 6+ (на ниво B1), Пламен Георгиев е декларирал именно в автобиографията си, че владее испански начално ниво (А2). С други думи се е подценил.

Ситуацията е много сложна и заплетена и изглежда, че Пламен Георгиев е загубил увереността си, че владее перфектен испански. В тази връзка е редно да се проведе входно ниво или контролно по испански език на Георгиев, за да бъде установено дали всъщност Пламен владее езика на държавата, в която отива, за което трябва да е горд, или пък са го излъгали от фирмата и са му взели парите?!

В случай, че Пламен се провали и бъде скъсан на входното ниво, по време на събитието ще се събират по 2 лв. от всеки, за да върнем на Пламен парите, които е платил за този измамен курс. Единственото условие е, след това той да си върне и сегашната позиция.

Готово.

източник: фейсбук събитие "Контролно по испански за Пламен Георгиев"

Свързани статии (по етикет)

 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
  Сотир Цацаров: По делото “Прокопиев” беше прекрачена границата

  "Правовата държава е така устроена, че нито президентът да може да каже, че няма доверие в прокуратурата, нито прокуратурата да може да каже, че няма доверие в президента. Това са институции, трябва да съществува необходимият баланс. Този баланс не означава затваряне на очи“

 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
  Комисията на Цацаров прибира близо 140 млн. лв. от Стайкови

  На днешното редовно заседание Комисията за противодействие на корупцията и за отнемане на незаконно придобитото имущество /КПКОНПИ/ прие решения за внасяне на искове за отнемане на незаконно придобито имущество на обща стойност 139 577 143.18 лв.

 • Понеделник, 02 Септември 2019 18:57
  Цацаров за Прокопиев: Войната не е приключила

  Председателят на КПКОНПИ коментира и запорите върху имущество на бизнесмени като Миню Стайков, Баневи и Арабаджиеви

Оставете коментар