Вторник, 22 Октомври 2019
Сряда, 11 Септември 2019 20:05

„Историята се повтаря: първо като трагедия, после като фарс”

Сега очакваме една нова асамблея „Знаме на мира”, която да обявим за супер, гига, ултра уникална, успешна и плодотворна, по аналогия с европредседателството ни...

 „Историята се повтаря: първо като трагедия, после като фарс”.

Трагедията е ясна – на държавата, която е на първо място в света по застаряващо население и която закри над 800 училища на територията си, поради липса на деца, които да се обучават в тях, е поверен ресор "Иновации и младеж".

Сега очакваме една нова асамблея „Знаме на мира” с девиз „Единство, творчество, красота” под егидата на ЕК, ООН, ЮНЕСКО, УНИЦЕФ, фондация "Америка за България" и т.н., която да обявим за супер, гига, ултра уникална, успешна и плодотворна, по аналогия с европредседателството ни.

И фарсът, който е неизбежен, също ще е налице.

Ani Angels, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Сряда, 11 Септември 2019 20:05
  Красимир Вълчев: Случаят в Сливен е атака срещу образователната система

  От страна на организаторите това е целенасочена атака с цел създаване на смут, натрупване на дестабилизационни усещания, коментира министърът на образованието

 • Сряда, 11 Септември 2019 20:05
  Евангелски църкви разпространяват фалшиви новини за отнемане на деца

  Кой има интерес ромските деца да не ходят на училище? Зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, психологът Иван Игов и Теодора Крумова от център "Амалипе" коментират истерията около слуховете за отнемане на деца

 • Сряда, 11 Септември 2019 20:05
  Йорданка Фандъкова: Образованието е пътят на развитието и просперитета – това е моето верую и кауза

  „Учителите държат бъдещето на народа в ръцете си“ - с тези думи на П. Р. Славейков честитя Международния ден на учителите.

  Образованието е пътят на развитието и просперитета – това е моето верую и кауза. Това написа Йорданка Фандъкова във „Фейсбук“ по повод Международния ден на учителите, който се отбелязва днес по инициатива на ЮНЕСКО.

  „Скъпи учители, във Вашите класни стаи се раждат стремежът към знанието и отговорите на най-важния въпрос „какъв да стана когато порасна“. С мечтите и стремежите на нашите деца във Вашите ръце е нашето общо голямо порастване! Честит празник!“, пише още Йорданка Фандъкова, кандидат за кмет на София от коалицията ГЕРБ-СДС.

Оставете коментар