Петък, 29 Май 2020

Четвъртък, 12 Септември 2019 15:16

Румен Петков: Изтъкнатият руски шпион Мони Паси съсипа американските и британски служби

За изнасяне на класифицирана информация (не знам, доколко тъпотията подлежи на такава) се носи наказателна отговорност

Изтъкнатият руски шпионин Мони Паси съсипа американските и британски служби. Това каза лидерът на АБВ Румен Петков по повод шпионския скандал.

„Той се оказа по-информиран от тях и назова число на руските шпиони  в България, в което услужливо не включи себе си. Всички предстоящи кадрови промени на шпионлъка на Щатите и Британия, се дължат на това, че Мони изнесе информация, която генерално се разминава с тяхната. Не е нужно да си много тъп, за да говориш такива работи, достатъчно е да носиш червени маратонки. Съболезнования на колегите от Щатите и Британия, които разчитат на хора, които се смеят без да знаят защо“, посочва още лидерът на АБВ.

За изнасяне на класифицирана информация (не знам, доколко тъпотията подлежи на такава) се носи наказателна отговорност, допълни Румен Петков.

Свързани статии (по етикет)

 • Четвъртък, 12 Септември 2019 15:16
  Румен Петков: Вече имаме гаранция, че Борисов ще е сам на терена вдясно

  ЕК продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията, подчерта лидерът на АБВ

   

 • Четвъртък, 12 Септември 2019 15:16
  Румен Петков: Горанов ще доудави Борисов

  Борисов трудно ще издържи, смята председателят на ПП АБВ

 • Четвъртък, 12 Септември 2019 15:16
  Румен Петков: Докладът на ЕК е най-лошият от 2005 г. насам. Страната ни заема последните места във всички сектори. Това е оценката за управлението през последните 10 години.

  Докладът на ЕК е най-лошият от 2005 г. насам, той е убийствен като квалификации и определения за социално-икономическата среда. Това заяви пред медиите председателят на ПП АБВ Румен Петков. Той определи като груба и цинична лъжа част от коментарите по отношение на документа, според които скоро мониторингът за напредъка на България ще бъде свален. Това не само, че не е вярно, но съдържанието на доклада е убийствено за редица сектори, посочи Петков.   

  „В средствата за масова информация се разгоря един измислен дебат дали Комисията е решила да продължи Механизма за наблюдение на реформите в правосъдната система на България или този механизъм е отпаднал. От текста на доклада е съвършено ясно, че такъв въпрос не съществува. Цитирам конкретно параграф 31 от доклада: „в рамките на този механизъм Комисията продължава да наблюдава съдебната реформа и борбата с корупцията в България“.

Оставете коментар