Четвъртък, 13 Август 2020

Петък, 13 Септември 2019 13:20

Борисов: Живков беше построил „Хемус“ до Правец само, ние правим седем наведнъж

„Ако са толкова двулични, честито!“, каза премиерът за БСП и Мая Манолова

"Само преди два месеца победихме Корнелия Нинова категорично и тя, признавайки провала си, си подаде оставката. Малко след това я оттегли. ... Помня когато Мая Манолова ставаше омбудсман какъв натиск имаше от БСП към нея и тя как хулеше БСП. Ако са толкова двулични, честито!"

"Новият кей в Русе ще стане най-красивото място в града. За мост, настояват от Румъния. Обаче не съм оптимист за това. Ще пуснем до Боаза. Търговище-Шумен се строи много усилено. Ако всяко правителство беше правено по една магистрала, сега нямаше да ме питате. Тодор Живков беше построил „Хемус“ до Правец само. Ние правим седем наведнъж. В същото време всеки ден се иска."

"Толкова ми омръзна от аферите около този важен, стратегически завод (бел.ред. – „Дунарит“), че и отгоре ще дадем на търга, но ще си го върнем като 100% държавен. Това мога да гарантирам – докато имам някаква власт, това ще стане."

Коментари на премиера Бойко Борисов пред журналисти в Русе, където инспектира реализацията на инфраструктурни обекти заедно с кмета на града Пламен Стоилов.

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар