Сряда, 11 Декември 2019
Петък, 13 Септември 2019 13:20

Борисов: Живков беше построил „Хемус“ до Правец само, ние правим седем наведнъж

„Ако са толкова двулични, честито!“, каза премиерът за БСП и Мая Манолова

"Само преди два месеца победихме Корнелия Нинова категорично и тя, признавайки провала си, си подаде оставката. Малко след това я оттегли. ... Помня когато Мая Манолова ставаше омбудсман какъв натиск имаше от БСП към нея и тя как хулеше БСП. Ако са толкова двулични, честито!"

"Новият кей в Русе ще стане най-красивото място в града. За мост, настояват от Румъния. Обаче не съм оптимист за това. Ще пуснем до Боаза. Търговище-Шумен се строи много усилено. Ако всяко правителство беше правено по една магистрала, сега нямаше да ме питате. Тодор Живков беше построил „Хемус“ до Правец само. Ние правим седем наведнъж. В същото време всеки ден се иска."

"Толкова ми омръзна от аферите около този важен, стратегически завод (бел.ред. – „Дунарит“), че и отгоре ще дадем на търга, но ще си го върнем като 100% държавен. Това мога да гарантирам – докато имам някаква власт, това ще стане."

Коментари на премиера Бойко Борисов пред журналисти в Русе, където инспектира реализацията на инфраструктурни обекти заедно с кмета на града Пламен Стоилов.

Свързани статии (по етикет)

 • Петък, 13 Септември 2019 13:20
 • Петък, 13 Септември 2019 13:20
  Посланикът на Турция Н.Пр. д-р Хасан Улусой пред BIG5: Борисов и Ердоган действително са добри приятели

  Имаме една турска мъдрост, че „човек най-добре го познава неговият съсед”. Като резултат на това разбиране се формират и нашите взаимоотношения. Чувствам се наистина късметлия, че мандатът ми в България се случи точно в период на възход на тези добри взаимоотношения, подчерта пред BIG5 посланикът на Турция у нас. Той коментира свободата на медиите в Турция, както и възможностите за съвместното производство на отбранителна техника, военни машини и боеприпаси. „Тази сфера може да бъде много добре разработена. Бихме могли да засилим съвместното производство на военната техника и да продаваме на трети страни. Това е много перспективно и смятам, че бихме могли да развием тази ниша. Това са тенденции, които за в бъдеще биха могли да се реализират”, подчерта в интервюто си за BIG5 пред журналистката Оля Ал-Ахмед посланикът на Турция у нас Н.Пр. д-р Хасан Улусой.

   

 • Петък, 13 Септември 2019 13:20
  Бойко Борисов: Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика!

  "Винаги съм щастлив, когато има добри данни за българската икономика", написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов.

Оставете коментар