Събота, 11 Юли 2020

Събота, 12 Октомври 2019 15:48

Мая Манолова: Борисов умишлено ме дискредитира с лъжи

Само два пъти съм била при него през последната година, увери кандидатката за кмет на София

Бойко Борисов умишлено ме дискредитира с лъжи. Така не се прави по време на изборна кампания. Само два пъти съм била при него през последната година. Първият път беше по негово искане заради протеста на майките. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова по bTV.

„Нима беше израз на особена симпатия и подкрепа фактът, че ми отнеха служебния автомобил. Това е станало по нареждане на Владислав Горанов. Тогава разбрах, че няма смисъл да изпълнявам длъжността омбудсман, защото бях блокирана напълно от правителството. Обадих му се тогава и казах, че обмислям да се кандидатирам за кмет.

Лепят стикери с моя лик по колите на хората, за да ме дискредитират. Това е нещо, което аз никога не бих направила. Извинявам се на тези хора от тяхно име.

Този човек иска да убеди хората, че всички са маскари и че няма смисъл от избори и промяна, за да ги настроят срещу мен. Но смисъл има и той е в децата ни, в младите хора. Ясно е, че за него залогът е много голям и той ще се бори със зъби и нокти за тази власт. Но власт не се задържа така.”

Мая Манолова и дъщеря й Ралица гостуваха в bTV и разказаха за семейството си и личните битки.

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 12 Октомври 2019 15:48
  Директорът на ОДМВР-Бургас подаде оставка

  Не пазим нито една политическа сила, ние пазим българските институции, заяви пък главният секретар на МВР Ивайло Иванов по време на брифинг

 • Събота, 12 Октомври 2019 15:48
  Борисов нареди на МВР и на ДАНС да свалят още днес охраната на Доган и Пеевски

  За нас няма кой е министър-председател, кой е президент, нашата работа е да пазим обществения ред, заяви на извънреден брифинг главният секретар на МВР Иванов

 • Събота, 12 Октомври 2019 15:48
  В края на пътя си Бойко все повече напомня за Живков. Остана напълно сам

  Спомням си онзи прословут пленум на БКП през 1989-та година, когато свалиха Тодор Живков. Неговите хора му спретнаха преврат не без одобрението на СССР. Помня объркания му поглед, сякаш не вярваше, че всичко това се случва. Тази вечер на брифинга Бойко на моменти гледаше по абсолютно същия начин. Като човек, който не може или не иска да повярва, но вече до съзнанието му достига фактът, че нещо се сгромолясва и нещата не вървят на добре. Не знам дали заслужава съдбата на някогашния си шеф, когото така успешно копира и като маниери, и като поведение, влязъл в ролята на „бащица на нацията”. В края на пътя си е сам, без нито един от тези, които бяха с него от началото на ГЕРБ. Когато през 1990-та година арестуват Тодор Живков, той произнася знаменитата си фраза: „Съдете ме! Но идва времето, когато народът ще остане без хляб и без чест!” Днес думите му звучат повече от пророчески.

  Снимка: БГНЕС

  Мария Николаева, фейсбук

   

Оставете коментар