Вторник, 12 Ноември 2019
Събота, 19 Октомври 2019 11:33

Петър Волгин: Проява на тежка мозъчна увреда е опитът на превърнеш един австралийски убиец в символ на "борбата за човешки права"

Проява на тежка мозъчна увреда е опитът на превърнеш един австралийски убиец в символ на "борбата за човешки права". А точно с това се занимават през последните седмици софийските либерали

Джок Полфрийман е новата им икона, пред която непрестанно палят "правозащитните" си свещи. В авангарда на движението, което се бори за канонизацията на Джок, са Дневник, Капитал, Медиапул и останалите знайни и незнайни храненици на "Америка за България".

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

БХК и Съюзът на съдиите също дават всичко от себе си, за да стане така, че само при споменаването на името Джоково всички да падаме на колене в трепетна молитва. Да се прекланяш пред човек като Лозан Панов е смешно и жалко. Но да се прекланяш пред един убиец вече е мерзко.

На фона на жълтопаветните безмозъчни либерали хора като Сотир Цацаров и Иван Гешев вече изглеждат като олицетворение на нормалността.

източник: Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Събота, 19 Октомври 2019 11:33
  Волгин: Бонев ми прилича на класически служител на Иво Прокопиев, който пие смути и кара тротинетка

  Не разбирам защо така скорострелно беше поставен ореол около главата на Борис Бонев. Да, човекът е интелигентен и възпитан. Да, говори хубаво.

 • Събота, 19 Октомври 2019 11:33
  Български хелзинкски комитет – камуфлажът на юдите

  Според буквата на закона, тази организация не би трябвало да получи съдебна регистрация, защото в името си съдържа най-съществената съставка от наименованието на съществуваща вече организация – „Хелзинкски“, което създава предпоставка да заблуждава гражданите и обществото, че е истинският блюстител на договореностите от 1975 г. в Хелзинки.

 • Събота, 19 Октомври 2019 11:33
  Бутафории с претенции

  Петър Волгин по повод блокадата на Орлов мост по време на избора на главен прокурор: Площадните им сценки предизвикват само досада. За толкова години нищо оригинално не измислиха

Оставете коментар