Понеделник, 24 Февруари 2020

Петък, 25 Октомври 2019 21:20

Корнелия Нинова: Повярвайте в себе си. Промяната е близо, тя е възможна

Това е избор между статукво и промяна. Мая Манолова е носителят на промяната, а нашите общински съветници са гарантът за промяна в общинския съвет.

Промяната е близо. Поискайте я и тя ще стане реалност.

Подкрепям нашите кандидати за общински съветници, които са едно прекрасно съчетание от млади, енергични, опитни и мъдри софиянци, загрижени за бъдещето на нашия град. Те ще бъдат гарант за промяната в общинския съвет в София.

Сега е времето да се избира между задкулисието и прозрачното управление, между презастрояването и зелените площи, между задръстените улици и съвременните паркинги, между надутите сметки на монополистите за вода и парно и справедливите и достъпни цени за хората.

Това е избор между статукво и промяна. Мая Манолова е носителят на промяната, а нашите общински съветници са гарантът за промяна в общинския съвет. Промяната в София означава промяна на България.

Скъпи наши кандидати, вие направихте една прекрасна, усмихната, млада, позитивна кампания. Вие стигнахте до хиляди хора, разбрахте тяхната болка, споделихте проблемите им и им предложихте решения. Ние се гордеем с вас. Пожелаваме ви на добър час и победа в цялата страна!

Скъпи българи, освободете се от страха, вдигнете гордо глави. Вие сте свободни хора. Не се поддавайте на заплахи. Не се плашете от това, че ще ви освободят от работа, ако имате различно мнение.

Не властта назначава вас на работа, а вие нея. Не тя ви избира вас, а вие нея. Силата е във вас. Повярвайте в себе си.

Промяната е близо, тя е възможна. Нека да я поискаме и тя ще стане реалност.

На добър час. Победа за София, за България!

Корнелия Нинова, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

Оставете коментар