Вторник, 07 Юли 2020

Вторник, 29 Октомври 2019 07:58

Волгин: Бонев ми прилича на класически служител на Иво Прокопиев, който пие смути и кара тротинетка

Не разбирам защо така скорострелно беше поставен ореол около главата на Борис Бонев. Да, човекът е интелигентен и възпитан. Да, говори хубаво.

И какво от това? Възпитани и интелигентни хора има немалко. Дори и да имат известен успех в политиката, той обикновено е краткотраен.

На мен Бонев ми прилича на класически служител на Иво Прокопиев, който пие смути, кара тротинетка и сяда само в "модерни" заведения. Най-голямата глупост, която чух по негов адрес, е че бил ляв. Сигурно въпреки цялото си възпитание, Бонев ще замери с жълто паве всеки, който му каже, че е такъв.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Той е от хората, които още от детската градина знаят, че са десни. Типичен продукт на градската десница. Никакви перспектива пред подобни хора не виждам. Независимо от тяхната интелигентност и възпитание.

източник: Петър Волгин, фейсбук

Свързани статии (по етикет)

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  Гешев категоричен: Прокопиев е подсъдим и ще бъде такъв!

  Българската прокуратура има намерение в близкия месец да изложи вижданията си за най-важните промени в Наказателния кодекс и Наказателно-процесуалния кодекс под формата на експертно виждане до Народното събрание. Това обяви пред депутатите главният прокурор Иван Гешев.

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  Цацаров за Прокопиев: Войната не е приключила

  Председателят на КПКОНПИ коментира и запорите върху имущество на бизнесмени като Миню Стайков, Баневи и Арабаджиеви

 • Вторник, 29 Октомври 2019 07:58
  Иван Гешев след оправдателните присъди на Прокопиев, Дянков и Трайков по делото „ЕВН“: Загубихме малка битка, но ще спечелим войната срещу олигарсите

   

  "Загубихме малка битка, но сме твърдо решени да спечелим войната срещу корумпираните политици и престъпно забогателите олигарси". С тези думи, пуснати в пост на профила му в Туитър, главният прокурор Иван Гешев коментира току-що оправдателните присъди по делото EVN, произнесени от Специализирания съд на първа инстанция.

   

  С тях магистратите обявиха за невинни по обвиненията, че са нанесли щети на хазната за над 20 млн. лева разградския олигарх Иво Прокопиев, посочените от него министри в кабинета "Борисов"1 Симеон Дянков и Трайчо Трайков, както и трима души от консултанта по сделката - фирмата на тартора на кръга "Капитал" - "Булброкърс".

Оставете коментар